Fyldte pandekager med svampe og skinke
Hovedretter

Fyldte pandekager med svampe

Pandekager med lækkert cremet fyld af kantareller, champignon, skinke og fløde, toppet med gedeost, salvie og timian.

Pandekager med lækkert cremet fyld af kantareller, champignon, skinke og fløde, toppet med gedeost, salvie og timian.

Disse fyldte pandekager tager ca. 35 min at lave. Du kan sagtens udelade skinken, hvis du foretrækker en vegetarisk ret.

Fyldte pandekager med svampe

Ingredienser Fremgangsmåde
1 pakke pandekager,
ca. 6 stk.
500 g svampe f.eks.
kantareller og champignon
1 dl fløde
200 g skinke
Salt, peber
50 g gedeost
Frisk salvie
Frisk timian

 
Rengør svampene og steg dem på en tør
pande i ca. 10 min.

Hæld fløden på og lad det simre i et par min.

Skær skinken i strimler og vend i svampesaucen.
Krydr med salt og peber.

Varm pandekagerne efter anvisning på emballagen.

Fordel fyldet i pandekagerne, skær osten i skiver
og læg den på pandekagerne sammen med salvie og timian.

Prøv også: Pandekager med fyld af krebsehaler
Smuk luksus til køkkenet

Smukt håndlavet spækbræt i oliventræ,
som bliver flottere med tiden.

250 kr. fra Kasamia

Køb i SØNDAGs webshop

Hvad synes du om denne opskrift?

Giv et antal stjerner oppe i venstre hjørne og/eller kommentér og bidrag gerne til opskriften i kommentarfeltet forneden.

Her får du 5 opskrifter med sæsonens lækre svampe!

Svampesuppe Tærte med
kantareller
Pandekager med
svampefyld
Kyllingeleverpostej
med svampe
Vegetardeller
og rødbedesalat

 

Læs mere om: