Et stykke med Lone Hertz

Hovedretter

Et stykke med Lone Hertz

Dette stykke smørrebrød fra Ida Davidsen er opkaldt efter skuespilleren Lone Hertz.

Dildmayonnaise:
250 g mayonnaise, smagt til med HP sauce, worcestershiresauce, dijon­sennep, citronsaft og Maggi-krydderi
2 spsk creme fraiche 18%
1 bundt dild

Smørrebrødet:
1 skive surbrød med smør
1 hårdkogt æg
1 spsk dildmayonnaise
1 røget sildefilet
3-4 radiser
2-3 stængler frisk purløg

Smag mayonnaisen til med det nævnte, ca. 1 tsk af hver.

Tilsæt derefter creme fraiche og hakket dild. Smag til med salt og peber.

Lad dildmayonnaisen hvile mindst ½ time på køl før brug.

Smør surbrødet. Skær ægget i både.

Læg æggebådene taglagt efter hinanden hele brødet rundt.

Læg dildmayonnaisen i en bræmme over æggene og læg silden ved siden af mayonnaisen.

Top med revne radiser og drys med klippet purløg.

Prøv flere stykker smørrebrød fra Ida Davidsen

Læs mere om: