Hovedretter

Et stykke med Lene Espersen

Også politikere kan opnå at få opkaldt et stykke smørrebrød fra Ida Davidsen efter sig. Her er det konservative Lene Espersen – økonomi- og erhvervsminister 2008-2010 og udenrigsminister 2010-

Det skal du bruge:

½ skive rugbrød med smør
8 skiver hvidvinskogte kartofler
2 spsk aïoli (hvidløgsmayonnaise, kan købes færdig)
4 stykker kogt krabbekød, evt. Alaska kongekrabbe (fra dåse)
1 spsk CaviArt lakserogn
En dusk dild til pynt
Fremgangsmåde:

1. Kog kartoflerne i halvt vand og halvt hvidvin plus ½-1 dl eddike og salt.

2. Når kartoflerne er i kog, skal de prikkes med en gaffel.

3. Køl dem af, når de er kogt.

4. Læg kartoffelskiverne taglagt på det smurte brød, og læg aïolien i en bræmme på langs.

5. Anret krabbekød på den ene side og lakserogn på den anden side oven på aïolien.

6. Pynt med dild.

Læs mere om: