Det kan du bruge resterne af julemaden til
Mad

Det kan du bruge resterne af julemaden til

25. december 2017
af redaktionen
Foto: Bjørn Jakobsen, Betina Hastoft
Vi har spist flæskesteg, and, kartofler og risengrød i lange baner, men mærkeligt nok er der alligevel ofte julemad tilovers. Få inspiration til, hvad du kan trylle frem af resterne her.

Selvom julemad naturligvis smager helt fantastisk, så tynger det i maven, når man har smovset sovs, kød og kulhydrater flere dage i træk. Få inspiration til, hvordan du tryller lækre retter ud af de sidste rester af julemaden her - og nogle af dem er desuden i den lettere ende.

Flæsestegssandwich:

Klassikeren, der er ideel, hvis du har en rest flæskesteg tilbage fra julemiddagen. Få opskriften her.

Asiatisk rådkålssalat med ris:

Det er sjældent, at man får spist et helt rødkålshoved på én gang. Brug resterne i en lækker og let asiatisk salat. Få opskriften her.

Friske forårsruller med and:

Har du rester af and tilovers, så tænk kreativt og brug den for eksempel i rispapirsruller med grønt og chilidressing. Få opskriften her. I opskriften er der brugt andebryst, men alt slags ande kan bruges.

Knuste kartofler med stenbidderrogn og creme fraiche:

Brug resterne af de kogte kartofler på en ny måde med denne forfriskende forret (som også sagtens kan spises som tilbehør). Få opskriften her.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også