Pandekager med krebsehaler
Forretter

Pandekager med krebsehaler

Pandekager med krebsehaler kan bruges som en lille forret serveret i små portioner, men gør sig også rigtig godt som hovedret.

TID: 30 min. + optøning + hviletid for dejen

Til 4 personer

Det skal du bruge til pandekager med krebsehaler

Dej:
1 æg
1 dl kærnemælk
50 g italiensk durummel
50 g hvedemel
½ tsk salt

Smør og olie til stegning

Fyld:
150 g krebsehaler
2 æbler
1 chili

Dressing:
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
2 spsk hakket dild
Salt og peber
75 g feta

Vild med pandekager? Prøv disse amerikanske pandekager med vanilje og granatæblesirup

Sådan laver du pandekager med krebsehaler

Pisk æg og kærnemælk sammen.

Bland mel og salt i en skål og hæld kærnemælken i under omrøring.

Lad dejen hvile en halv times tid.

Steg små pandekager i en blanding af smør og olie.

Tø krebsehalerne op og dup dem tørre. Halvér æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i små terninger.

Hak chilien.

Rør olie, citronsaft og dild sammen og smag til med salt og peber.

Smuldr fetaen og vend krebsehaler, feta, æbler og chili i dressingen. Server krebsehalesalaten på pandekagerne og pynt med en kvist dild.

Fransk kartoffelpizza

Fransk flammenkuchen-pizza

Speltpandekager med brombær

Kammuslinger med melon og ananas

Mini krabbefrikadeller