Kammuslinger med hindbær
18. juli 2011En anderledes og frisk forret med lækre kammuslinger vendt i sesamfrø og serveret med friske hindbær.
Kammuslinger med hindbær
Tid: 15 min.
Ingredienser
Hindbærdressing 8 store kammuslinger,
evt. fra frost
2 spsk sesamolie
½ dl sesamfrø
Salt, peber
200 g blandet salat
1 pære
Smør 1 skalotteløg
1½ spsk limesaft
2 spsk flydende honning
1 spsk hindbær-/æbleeddike
3 spsk rapsolie
200 g hindbær
Fremgangsmåde
Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle. Pensl dem med sesamolie og vend dem i sesamfrø, salt og peber.
Steg kammuslingerne på panden i ca. 2 minutter på hver side ved middelvarme, til de er gennemstegte.
Skyl salaten og lad den dryppe af. Pil skalotteløget og hak det fint.
Pres limesaften i en skål og tilsæt honning og hindbær/æbleeddike.
Dryp rapsolien i lidt ad gangen og rør dressingen sammen. Tilsæt 10 hindbær og rør dem ud i dressingen.
Skyl pæren, fjern kernehuset og skær pærerne i tynde skiver, der steges i lidt smør på panden i et par min. på hver side.
Bland salaten med dressing og server til de lune kammuslinger med skiver af grillet pære og resten af de friske hindbær.
Her får du 5 lækre fiskeretter med tuntartar, laks, kammuslinger, Victoria Bars og sprødstegte rejer - velbekomme!
Cremet tuntatar Kammuslinger
med hindbær Lakseroser
med røgcreme Victoria Bars
med fennikelsalat Sprødstegte rejer
med avocadosalsa
Dæk op til et hyggeligt og sødt bord med disse produkter fra hollandske PIP i SØNDAGs webshop:
Beige skål m. fugl
- PIP collection
DKK 149,00 Lyseblåt krus med fugle
- PIP collection
DKK 69,00 Pink låg til tekop
- PIP collection
DKK 39,00