Desserter

Små brombærdrømme

En vidunderlig sommerdessert. De delikate nøddebunde er tykke og smager skønt, og du kan bruge alle slags frugter eller bær.

Tid: 12 min. + bagetid 8 pers.

Små brombærdrømme

Dette skal du bruge
4½ æggehvider, gerne pasteuriserede
200 g sukker
100 g mandler med skal
100 g hasselnødder
8 runde forme, diam. 8 cm eller en bradepande, 20 x 30 cm
Smør til formene

Abrikosskum
½ l piskefløde
Korn fra ½ vaniljestang
5 spsk abrikossyltetøj

Få 13 numre af SØNDAG leveret med posten - kun 400 kr.

Pynt og drys
400 g friske brombær
Friske mynteblade
Sigtet flormelis

LÆS OGSÅ: Små tærter med vaniljecreme og jordbær

Tænd ovnen på 175 grader. Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukker, og pisk, til hviderne er helt stive.Blend mandler og nødder og vend dem i æggehviderne. Dæk bunden af formene med bagepapir, smør formene godt, og fordel dejen i formene (eller bag bunden i en bradepande, og stik små runde kager ud med en udstiksform med diam. 8 cm. Bag bundene i ovnen i 10-12 min. Lad dem køle helt af. Pisk fløden til skum, og vend vaniljekorn og syltetøj i. Fordel abrikosskummet over nøddebundene, pynt med brombær og mynteblade, og drys. 

LÆS OGSÅ: Skønne, saftige blåbærmuffins