Popkorn
Desserter

Popcorn med julekrydderier

Popcorn med julekrydderier er en lækker overraskelse til dine gæster i juledagene - og så kan du også få brugt de sidste rester af julekrydderierne. Servér popkornene til en apéritif eller en snack senere på aftenen.

Tid: 15 min.

2 spsk. jordnøddeolie
200 g upoppede majskorn

Krydderiblanding:
75 g kokosolie
2 tsk. kanel
2 tsk. stjerneanis
2 spsk. allehånde
2 tsk. salt
½ tsk. sukker

Popcorn med julekrydderier - sådan gør du:

Varm en gryde op med jordnøddeolie, kom upoppede popcorn i, læg låg på og ryst gryden rundt. Vent med at tage låget af, til de sidste popcorn er poppet.
Smelt kokosolie i en gryde med alle krydderierne. Hæld blandingen over popcornene og vend det godt rundt. Hæld i små skåle og servér med det samme.

I stedet for popcorn med julekrydderier- eller sammen med dem - kan du servere disse lækre pestosnegle

 

Læs mere om: