Betina Hastoft
Desserter

Mageløse mazariner med brombær

Her får du opskriften på lækre og smagfulde mazariner med brombær.

Brombær er supersunde, rige på E-, C- og K-vitaminer og har desuden et højt indhold af kostfibre, og de smager vidunderligt i alskens kager og desserter. Når sommeren går på hæld, kan du selv gå på jagt efter vilde brombær mange steder, men de smagfulde bær kan også købes i supermarkeder året rundt. 

Så mange bær skal du spise for at styrke din sundhed

Mazariner med brombær

Det tager bare 10 min. + lidt tid til afkøling af lave de 6 kager.

Det skal du bruge:
2 æggeblommer, evt. pasteuriserede 
2 spsk. sukker
½ stang vanilje
1½ spsk. majsstivelse
2 dl sødmælk
6 små mazarinkager eller 1 stor (færdigkøbt)
36 brombær, ca. 250 g 

Få 13 numre af SØNDAG leveret med posten - kun 400 kr.

Sådan gør du:
Pisk æg, sukker, vaniljekorn og majsstivelse sammen i en lille gryde.
Tilsæt mælk og kog op under konstant omrøring i ca. 3 min., til cremen tykner.
Hæld den i en skål og lad den afkøle.
Mos 3 brombær og rør dem i vaniljecremen.
Smør mazarinkagerne med creme og pynt med friske brombær.
 

Her får du fire ekstra opskrifter med brombær

Den sunde: Morgenmadsshot med brombær og knas

Æble-brombær crumble

Pandekager bagt med spelt og brombær

Dessertsurprise med brombær

 

Læs mere om: