Desserter

Lækre brombærflorentinere

Det er tid til friske brombær. Pluk løs, brug dem til lækre kager og andre retter, og frys resten ned til senere. Her får du opskriften på de lækreste brombærflorentinere

Tid i alt: 20 min
Antal personer: 8

DET SKAL DU BRUGE

50 g brombær + 8 til pynt
75 g hvid chokolade
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1½ dl piskefløde
16 vaffelkiks eller nøddekager
Spiseligt brombærstøv eller flormelis
 

Opskrift - sådan laver du brombærflorentinere

 
1. Mos 75 g brombær i en skål. Hak chokoladen fint og smelt den over et vandbad. Vend brombær og chokolade sammen og lad det køle af. 
 
2. Pisk æggeblommerne luftige med sukker. Pisk fløden til skum. Vend æggecremen i flødeskummet og tilsæt den afkølede chokolade. Kom evt. cremen på køl i 1 time. 
 
3. Pisk cremen stiv og sæt den imellem små sprøde kiks eller vafler. Pynt evt. med flormelis eller bærstøv og resten af bærrene.
 
 
Læs mere om: