Kræmmerhuse med bærcreme
Desserter

Kræmmerhuse med bærcreme

Disse kræmmerhuse er både nemme at lave, og så smager de også helt fantastiske. Her får du opskriften på kræmmerhuse med bærcreme

Tid i alt: 20 min

DET SKAL DU BRUGE

150 g blåbær fra frost
150 g hindbær fra frost
80 g sukker

BÆRCREME

3 dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
1 usprøjtet lime
2 spsk. perlesukker
12-16 små kræmmerhuse
 

Opskrift - sådan laver du kræmmerhuse med bærcreme

 
1. Kom bærrene i en gryde, tilsæt sukker og lad det simre i 10 min. Sigt blandingen over en skål, pres bærrene for saft. Lad saft og bær køle af. Dét, der ligger tilbage i sien, bruger du til bærcremen. Den saft, der kommer ud af det, kan du f.eks. bruge til at blande i drinks.
 
2. Creme: Pisk fløden til skum med vaniljesukker og vend de kogte, siede bær i flødeskummet. 
 
3. Riv limeskallen fint og vend den med perlesukker. 
 
4. Anret bærcremen i kræmmerhuse og drys med limesukker.
 
 
 
Læs mere om: