Desserter

Jordbærmazarin

Alle elsker jordbær! Prøv SØNDAGs mazarinkage med de populære bær

TID: 15 min. + Bagetid: 1 time

Opskriften er til 6 personer

Prøv SØNDAGs opskrift på den smukke og anderledes jordbær-isrulle

Ingredienser:

150 g smør, stuetemperatur

150 g rørsukker

2 æg 

100 g marcipan

1 appelsin, økologisk

1 tsk bagepulver

125 g hvedemel 

4-6 store jordbær 

Vild med jordbær? Her får du opskriften på jordbær-mandeltærte

Fremgangsmåde: 

Tænd ovnen på 170 grader. 

Rør smør og sukker sammen, til det smuldrer. Tilsæt æggene, og pisk til en klumpet dej.  

Riv marcipan og appelsinskal i dejen og vend det sammen. 

Rør bagepulver og mel sammen og sigt det i dejen under omrøring.  

Kom dejen i en mindre, smurt springform (Ø 18 cm) og pynt med halve jordbær. 

Bag kagen i ovnen i ca. 50-60 min., til den er fast i midten.

Lad kagen køle af i formen og server evt. med flødeskum, creme fraiche eller is.  

Her får du opskrifterne på 6 jordbær-fristelser

15 kager og desserter med sommerbær