Desserter

Jordbær-banan-softice

Opskriften indeholder kun 335 kcal

Tid: maks. 10 min. + indfrysning: 2-3 timer

4 pers.

Ingredienser:

200 g friske eller 

frosne jordbær

1 stor banan

200 g græsk yoghurt 10%

3 spsk honning

Evt. friske jordbær til pynt

Evt. kryddergrønt til pynt

Fremgangsmåde:

1. Blend jordbær, banan, yoghurt og honning, til bærrene er helt findelte.

2. Frys isen i en ismaskine, til den har konsistens som softice, eller sæt den i fryseren og rør i den jævnligt.

3. Kom lidt friske bær skåret i mindre stykker i bunden af glasset og fordel isen over. Server straks, evt. med lidt friske jordbær og citronmelisse eller mynte som pynt.

Energiindhold:

Energi pr. portion: 335 kcal.

Fordelt på: protein 9%, 

kulhydrat 62%, fedt 29%

Prøv også den eksotiske og lette mangosorbet med passionsfrugt 

Eller den uimodståelige og fedtfattige Bounty-is

Læs mere om: