Hvide mini-muffins
Desserter

Hvide mini-muffins

Disse dejlige mini-muffins med hvid chokolade passer perfekt som tilbehør til kaffen, når du trænger til lidt sødt.

Forberedelsestid: 15 min
Tilberedelsestid: 15 min
Tid i alt: 30 min

100 g hvid chokolade
65 g smør
1 æg
50 g sukker
35 g mel
1 knsp. salt
35 g marcipan
Frisk mynte
Små muffinforme

Sådan laver du hvide mini-muffins:

Ca. 16 stk.

Varm ovnen op til 180 grader.

Hak chokoladen fint og smelt den over et vandbad. Skær smørret i tern og lad dem smelte i den lune chokolade. Tag skålen af varmen.

Pisk ægget luftigt med sukker til en lys creme og tilsæt chokoladeblandingen.

LÆS OGSÅ: Muffins med hindbær og hvid chokolade

Vend mel med salt og drys det i dejen under omrøring. Riv marcipanen i dejen og tilsæt 2-3 spsk. finthakket mynte.

Fordel dejen i formene og bag kagerne gyldne, 12-15 min. Pynt med mynteblade og servér dem lune.

 

Læs mere om: