Pandekager til brunch med banan og æblekompot
Desserter

Hurtige pandekager med banan og æblekompot - gode til brunch!

Jesper Paustian viser dig her, hvordan du laver hurtige pandekager til brunch lavet på æg, kokos, banan og bagepulver serveret med en lækker æblekompot til.

 

Det skal du bruge til pandekager med banan og æblekompot

Pandekager
2 hele æg
50 g. Kokos
2 stk. Banan - skrællet
1 tsk. Bagepulver

Æblekompot
2 æbler - et surt æble og et sødt æble
40 g. Smør
1 dl Piskefløde
1 tsk. Vanilje. Enten fra en Vaniljestang eller vanilje sukker
Knivspids kanelpulver
Knivspids kardemomme
75 g. Marcipan

Prøv også: Pandekager med nutella

Sådan laver du pandekager med banan og æblekompot

Pandekager:
Alle ingredienser kommes i en blender og blendes sammen. Steg dine pandekager på en teflonpande i lidt smør til den er gylden på begge sider eller bages i ovnen i 10-12 minutter ved 180 grader i et ildfast fad.

Æblekompot:
Æblerne skæres frie for skallen og kernehuset. De skæres i ens stykker og brunes af i smør.
Når æblerne har fået lidt farve, kommes små stykker marcipan ned til æblerne.
Rist æblerne, marcipanen og vaniljen i ca. 2-3 min under omrøring.
Tilsæt nu kanel og kardemomme til æblemassen. Til sidst tilsættes piskefløden og det hele koges sammen til en tyk masse.

Prøv også: Madpandekager med krebsehaler

Læs mere om: