Desserter

Hjemmelavet chokolade- og jordnøddebar

En bar, der minder lidt om Snickers - bare endnu bedre!

Har du ikke Branflakes kan du skifte dem ud med almindelige cornflakes eller andre flager.

Opskriften giver Ca. 15 stk.

Tid: 15 min.

DU SKAL BRUGE

200 g mørk chokolade

200 g jordnøddesmør

4 dl Branflakes

1 dl rosiner

1 dl tørrede tranebær

 

LÆS OGSÅ: Julens bedste nøddekaramel

SÅDAN GØR DU

1. Beklæd en aflang bageform med bagepapir. Formen skal rumme 1½ liter. Lad papiret gå lidt op ad siderne, så det bliver lettere at tage kagen op, når den er størknet.

2. Hak chokoladen i stykker, og smelt den over vandbad eller i mikroovnen.

3. Tilsæt jordnøddesmørret i chokoladen. Tilsæt flager, rosiner og tranebær. Bland det godt.

Forkæl dig selv og få SØNDAG leveret hver uge. Køb et abonnement her

4. Hæl dejen i formen, og smør den jævnt ud. Stil formen koldt, og lad den størkne.

5. Skær masssen i mindre stykker til serveringen

Juleknas og konfekt - få julens bedste opskrifter her