Desserter
Hindbærhjerter med kokostrøffel
Julen er hjerternes fest, og det betyder selvfølgelig, at der skal hjerter på julebordet. Her finder du opskriften på de sunde hindbærhjerter med kokostrøffel. De er både sunde og lækre!
Mandag, 16. december 2019 - 7:47 - af Gitte Rasmussen. Foto: Betina Hastoft
Tilberedelsestid: 30 min
Tid i alt: 2 t
Antal personer: 20
DET SKAL DU BRUGE
150 g kondenseret mælk
75 g kokosmel
5 g frysetørrede hindbær
Små hjerteforme af silikone eller lignende
OVERTRÆK
75 g Ruby-chokolade, f.eks. Ruby-chokoladeknapper fra Odense Marcipan
1 knsp. spiseligt hindbærstøv
Fremgangsmåde
1. Rør kondenseret mælk, kokosmel og frysetørrede hindbær sammen.
2. Lad blandingen trække i køleskabet i mindst 1 time.
3. Fyld blandingen i små hjerteforme, eller tril den til konfektkugler.
4. Sæt dem i fryseren i mindst 30 minutter, så de er skalfrosset.
5. Smelt den lyserøde chokolade over vandbad, og overtræk hjerterne med den.
Afkøl, og servér med et let drys af hindbærstøv.
LÆS MERE: Her er SØNDAGs yndlingsopskrifter til julekager