Desserter

Hindbærhjerter med kokostrøffel

Julen er hjerternes fest, og det betyder selvfølgelig, at der skal hjerter på julebordet. Her finder du opskriften på de sunde hindbærhjerter med kokostrøffel. De er både sunde og lækre!

Tilberedelsestid: 30 min
Tid i alt: 2 t
Antal personer: 20

DET SKAL DU BRUGE

150 g kondenseret mælk
75 g kokosmel
5 g frysetørrede hindbær
Små hjerteforme af silikone eller lignende

OVERTRÆK

75 g Ruby-chokolade, f.eks. Ruby-chokoladeknapper fra Odense Marcipan
1 knsp. spiseligt hindbærstøv

 

 

Fremgangsmåde

1. Rør kondenseret mælk, kokosmel og frysetørrede hindbær sammen.

2. Lad blandingen trække i køleskabet i mindst 1 time.

3. Fyld blandingen i små hjerteforme, eller tril den til konfektkugler.

4. Sæt dem i fryseren i mindst 30 minutter, så de er skalfrosset.

5. Smelt den lyserøde chokolade over vandbad, og overtræk hjerterne med den.

Afkøl, og servér med et let drys af hindbærstøv.

LÆS MERE: Her er SØNDAGs yndlingsopskrifter til julekager