Desserter

Fristende chokolade: Chokotarteletter

Opskrifter: Tarteletterne emmer af chokolade og er lige til at sætte tænderne i

Chokotarteletter (8 stk.)

Ingredienser
120 g smør, blødt
90 g flormelis
20 g mandelmel
1 æg
Salt
280 g mel
1 spsk kakaopulver

Fyld:
2 dl piskefløde
200 g mørk chokolade
50 g smør

LÆS MERE: Er du blevet fristet til mere chokolade? SØNDAG har samlet 4 fristende chokolade opskrifter, se dem her

Fremgangsmåde
Rør smør med flormelis, mandelmel og æg. Tilsæt mel og lidt salt, saml dejen og lad den hvile i køleskabet i 1 time.

Tænd ovnen på 180 grader. Rul dejen ud og fordel i små tærteforme. Drys med kakaopulver og bag dem i 20 min. Afkøl på en rist.

Kog fløden op og hæld i en skål med hakket chokolade. Tilsæt smør og rør cremen blank, inden den fordeles i tarteletterne.

Lad dem stå i køleskabet i 2 timer inden servering.

LÆS MERE: Chokolade er godt for mere end blot smagen, det er faktisk sundt for dig og kan holde dit blodsukker i skak, læs her hvorfor

Læs mere om: