Desserter

Crumble med rabarber

Her en en lækker opskrift på crumble med rabarber! Sæt foråret på dessertmenuen, og glæd dine gæster med en skøn crumble med rabarber

Alle kan trænge til en lille dessert - efter en god middag, eller bare fordi man har lyst. Her får du en skøn opskrift på crumble med rabarber, der bringe forår og sommer lige ned i maven på dig.

Er du helt vild med rabarber? Under artiklen har vi samlet vores 15 bedste opskrifter med rabarber

Crumble er hurtig og nem at lave, og det er en god dessert, hvis du får uventede gæster på besøg.

Crumble med rabarber

Tid: 20 min.
4 pers.

Det skal du bruge
100 g rabarber
2 spsk rørsukker

Crumble:
50 g hvedemel
25 g havregryn
40 g blandede nødder (mandler, hasselnødder, valnødder)
50 g sukker
50 g blødt smør

Kan du heller ikke stå for en god crumble? Her får du en dejlig opskrift på æblecrumble

Sådan laver du crumble med rabarber
Rens rabarberne og skær dem i stykker på 1 cm. Læg dem i 4 smurte ovnfaste skåle og drys med sukker.

Bland mel, havregryn, nødder, sukker og smør sammen med fingrene til en smuldredej, og fordel den over frugten. Bag din crumble ved 180 grader i 12 min., til overfladen er gylden.

Crumble kan også tilberedes med æbler, pærer, nektariner, hindbær eller blåbær.

Kan du slet ikke få nok af rabarber? Her får du en helt forrygende opskrift på rabarbermuffins

Her får du endnu flere lækre opskrifter med rabarber:

15 opskrifter med rabarber

Læs mere om: