Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Desserter
Chokoladetærte med marengs
16. januar 2014
Opdateret 15. april
af Louise Dandanelle Ørsted
Man tager en rulle tærtedej... og trylle, trylle, trylle... så står du med den lækreste chokoladetærte med marengs! Få opskriften her
Det skal du bruge
1 rulle tærtedej
150 g chokolade
50 g smør
4 æg, delt i blomme og hvide
75 g + 150 g sukker
2 tsk maizena
Fremgangsmåde
Yænd ovnen på 180 grader.
Rul tærtedejen ud og læg den i en tærteform, diam. ca. 20 cm, eller stik den ud i fire dele og læg dejen i forme.
Forbag tærtedejen i 12 min.
Smelt chokoladen sammen med smør i en lille gryde.
Pisk æggeblommer og 75 g sukker sammen og bland det i chokoladen.
Rør maizena i og hæld blandingen i tærteformene.
Pisk hvider og 150 g sukker sammen til marengs, fordel den over chokoladen, og bag din chokoladetærte i ca. 20 min.
Er der marengs tilovers, så sæt det i toppe på en bageplade og bag dem i ca. 40 min. ved 150 grader.
Se flere opskrifter på tærte her.
Opskrifter på tærter
Andre lækre opskrifter
Desserter
Desserter
Appelsinmarmelade
Desserter
Desserter
Tomatmarmelade
Desserter
Desserter
Panna cotta med bærcoulis
Desserter
Desserter
Tiramisu med friske figner
Læs også