Desserter

Brownies med jordnødder og tranebær

En variant af brownies som kan få tænderne til at løbe i vand!

Lækre brownies med jordnødder og tranbær

TID: 45 MIN.

Ingredienser:

250 g smør

250 g mørk 

chokolade

4 æg

250 g sukker

175 g mel

25 g kakao

2 tsk vaniljesukker

1 tsk bagepulver

50 g saltede 

jordnødder

75 g tørrede 

tranebær

Evt. bær til servering 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader. 

Skær smør og chokolade i mindre stykker og hæld det i en lille gryde. Smelt over svag varme og køl helt af. 

Pisk æg og sukker luftigt. 

Bland mel, kakao, vanilje og bagepulver og pisk i æggesnapsen. 

LÆS OGSÅ: Brownies med chokoladesovs

Hæld den afkølede chokolademasse i dejen og rør sammen.

Hæld dejen i en smurt form, ca. 20 x 30 cm. Fordel jordnødder og tranebær over og pres dem lidt ned i dejen.

Bag kagen i ca. 30 min. – den må gerne være fugtig i midten. 

Afkøl på en rist. 

KØB et abonnement på SØNDAG – lige nu kan du vælge imellem velkomstgaverne: 2 x Södahl sengesæt eller Clarins skønhedspleje

Pak den afkølede kage i en plastikpose. 

Skær kagen ud og server evt. med friske bær til.

Læs mere om: