Annonce
blommekage
Desserter

Blommekage med kanel

Aldrig har det været lettere at bage. Se bare her, hvordan Zipper® lynlåsposer og bagepapir fra Toppits gør bagning både nem og praktisk.

BLOMMEKAGE MED KANEL

15 MIN. + BAGETID

10-12 PERS.

FYLD

7 blommer

2 spsk. kanel

3 spsk. sukker

DEJ

4 æg

200 g farin

200 g smør

200 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

DRYS

1 tsk. kanel

1 spsk. sukker

Opskrift - sådan gør du

1. Del blommerne og fjern stenene.

2. Pisk æg med farin, smelt smørret og rør i dejen.

3. Sigt mel og bagepulver sammen og vend i dejen.

4. For en rund springform på 22 cm i diameter med Toppits ® bagepapir og fordel dejen i.

5. Læg blommerne i dejen og tryk dem let ned, drys med lidt sukker og kanel.

6. Bag kagen i en 175 grader varm ovn i 40-50 minutter.

 
  

Gør det nemt og let ved at komme blommerne i en Zipper® lynlåspo­se. Hæld derefter kanal og sukker i og ryst det hele godt sammen. Sæt blommerne til side, mens du laver dejen.  

 

Derfor skal du bruge lynlåsposerne fra Toppits®

Mange anvendelsesmuligheder og meget pålidelig: Zipper® lynlåsposerne fra Toppits® kan vendes til at nedfryse og holde fødevarer friske samt sikker og bekvem opbevaring, sortering og transport af forskellige slags mindre genstande. Den patenterede Zipper® lynlås holder absolut tæt, specialfolien i høj kvalitet er særdeles stærk og vandtæt. Et ZZZZZZip til mange lejligheder.  Læs mere på www.toppits.dk

 

Formbrød med lyse rosiner

DET SKAL DU BRUGE
25 g gær
 
40 g smør
 
3 dl sødmælk
 
2 æg
 
1 tsk. Salt
 
1 tsk. Sukker
 
1 dl lyse rosiner
 
100 g hvedemel
 
ENDVIDERE
Ca. 400 g hvedemel
 
PENSEL
1 sammenpisket æg

Sådan gør du

Smuldr gøren i en stor skål. Smelt smørret og hæld over gæren sammen med mælken, rør til gøren er opløst. Rør æg i et ad gangen, tit sæt salt og sukker. Bland hvedemel og rosiner sammen i en zippose og røst godt, ælt blandingen i dejen sammen med resten af hvedemelet, til en glat og ensartet dej. Lad dejen hæve i 1 time. Ælt dejen godt igennem, læg den i en form foret med bagepapir og pensl med æg. Bag nederst i en 225 grader varm ovn i 5 minutter, sku ned til 200 garder og bag i yderligt 30 minutter. afkøl i formen før brødet tages ud.

Derfor skal du bruge Toppits®-bagepapir:

Toppits®-bagepapir er praktisk og nemt at bruge. Det er allerede skåret i ark, så du slipper for besværet med selv at skulle rive eller klippe, når en bradepande eller bage­plade skal dækkes med bagepapir. Den særlige overflade og noprede struktur på Toppits®-bagepapiret gør, at dit bagværk slipper let og aldrig brænder fast. Desuden er bagepapiret fedt- og fugtafvisende, så bradepanden kun kræver et minimum af rengøring efter brug. Læs mere på www.toppits.dk

 

Læs mere om: