Bagt rabarbercrumble
Desserter

Bagt rabarbercrumble

Det behøver ikke at tage lang tid at bikse noget lækkert sammen, som kan tilfredsstille lækkersulten, når den melder sig - rabarbercrumblen her tager under en halv time at lave og smager helt fantastisk. Her får du opskriften på bagt rabarbercrumble

Tid i alt: 25 min
Antal personer: 2

DET SKAL DU BRUGE

200 g rabarber
40 g rørsukker
40 g mysli
10 g mandler
25 g rørsukker
15 g smør
100 g vaniljeis fra Easis

Opskrift - sådan laver du bagt rabarbercrumble

 
1. Varm ovnen op til 200°.
 
2. Bland rabarber med 40 g rørsukker og fordel det i to små ovnfaste skåle.
 
3. Bland myslien med hakkede mandler og 25 g rørsukker og fordel det oven på rabarberne. Fordel smørret i små klatter øverst.
 
4. Bag crumblen i ca. 10 min., til overfladen er gylden og sprød. Servér den lun med vaniljeis til.
 
Energi pr. glas:
369 kcal. Fordelt på 29 % fedt, 6 % protein, 69 % kulhydrat