Brød

Squashkage

En rigtig dejlig kage, som man ikke længere bliver præsenteret for særlig ofte. Det er synd, for den smager godt.

Til 1 springform.

200 g råsukker
4 æg
100 g smør
500 g revet squash knuget fri for væde
200 g mel
4 spsk fuldkornsrugmel
2 tsk bagepulver
2 tsk kanel

GLASUR:
125 g flødeost
1 tsk vaniljesukker
75 g blødt smør
2 spsk honning
½ tsk revet limeskal

PYNT:
Lidt limeskal

Pisk sukker og æg luftigt og tilsæt smeltet smør og squash.

Bland de tørre ingredienser og rør hurtigt i.

Hæld dejen i en smurt springform og bag ved 175 grader i ca. 1 time, til den er fast.

Afkøl.

Rør flødeost, vanilje, smør, honning og limeskal sammen og smør ud på kagen.

Pynt med limeskal.

Kagen skal opbevares i køleskabet.

Læs mere om: