Annonce
Mad

Bagt laks med mynte/agurkecreme og couscoussalat

Tilberedningen bliver lettere, og maden mere velsmagende med Toppits® Aluminiumsfolie. Den beskytter nemlig både smag og næringsstoffer i dine fødevarer, samtidig med at den er både ekstra holdbar og varmebestandig. Se bare her.

BAGT LAKS MED MYNTE/AGURKECREME OG COUSCOUSSALAT

30 MIN. + OVNTID

4 PERS.

4 laksebøffer a 150 g

 

Mynte/agurkecreme:

200 ml drænet yoghurt 2 % eller 10 %

½ revet agurk (vrid den fri for væske)

6 spsk. fintskåret mynte

1 fed knust hvidløg

Havsalt og friskkværnet peber

4 stilke mynte

 

Couscoussalat:

250 g couscous

4 springløg i tynde skiver

4 tomater, skåret i fine terninger uden kerner

1 gul peberfrugt i fine små terninger

Fintrevet skal af en økologisk appelsin

1 tsk. kanel

1 tsk. spidskommen

Havsalt og friskkværnet peber

4 spsk. frisk koriander

 

Mynteolie:

2 dl rapsolie

10 spsk. skåret mynte

Havsalt og friskkværnet peber

 

Opskrift - sådan gør du 

Rør ingredienserne til mynte/agurkecremen sammen. Læg laksebøfferne på et stykke Toppits® Aluminiumsfolie, kom en klat agurke/myntecreme på samt en myntestilk og pak det forsigtigt ind som en pipette. Bag dem i en 175 grader varm ovn i 15-18 minutter, til de er gennemstegte. Tilbered couscoussen som anvist på pakken og afkøl den. Bland couscous med springløg, tomater, peberfrugt, krydderurter, appelsinskal og krydderier. Bland olie med hakket mynte, salt og peber. Bland det godt sammen og vend mynteolien sammen med couscoussalaten. Åbn pakkerne med fisk, pynt med frisk koriander, anret couscoussalaten ved siden af i små skåle.

Bland olien med mynte, salt og peber i en Zipper®-lynlåspose og luk posen. Vend den på hovedet et par gange, så det bliver blandet godt.

FRUGT ANANAS BAGT I FOLIE MED LAKRIDS IS

4 personer

1 ananas

 

LAGE:

1 1/2 dl mørk rum

6 spsk. brun farin

1 vaniljestang

1 spsk. lakridspulver

2 cm ingefærrod skåret i skiver

 

TILBEHØR:

Lakridsis

 

Opskrift - sådan gør du 

Skær enderne af ananassen, stil den på højkant og skær al skrællen af, ned langs frugten.  Skær den i 4 tykke skiver, fjern stokken med en rund udstikker form. Riv 4 store stykker folie af, læg et stykke ananas på hver. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud, bland dem med rum og lakridspulver, hæld over ananasstykkerne. Drys med farin, og læg ingefærskiverne og vaniljebælgen i lagen. Fold folie over ananassen. Braiser ananasstykkerne i en 140 grader varm ovn i 50 minutter. Tag pakkerne ud af oven, hæld lagen i en gryde og kog lage som tyk sirup, server ananassen med en kugle is og hæld lidt lage over.

 

Derfor skal du bruge rivestærk aluminiumsfolie fra Toppits®

Toppits® Aluminiumsfolie beskytter sikkert smagen og næringsstofferne i dine fødevarer. Takket være det dobbelte bikubemønster og den specielle belægning er folien desuden særdeles rivestærk og varmebestandig.

De universelle anvendelsesmuligheder ved tilberedning, friskholdning og beskyttelse af fødevarer under transporten gør den uundværlig i køkkenet.

Bemærk: Bruges ikke i direkte kontakt med surt eller salt mad og metalfade eller skåle. Ved kontakt kan aluminiumen delvist opløses. Ikke egnet til brug i microovn.

Læs mere på www.toppits.dk

 

Læs mere om: