Brev til Nikoline Werdelin
Nikolines brevkasse

Brev til Nikoline Werdelin: Må jeg vise min bare overkrop?

I denne uge har Nikoline modtaget et brev fra en mand, som ynder at løbetur i bar overkrop, når vejret er godt. Han er dog i tvivl om, om han krænker andres blufærdighed. Læs, hvad Nikoline Werdelin siger til det dilemma her.

Kære Nikoline werdelin

Jeg er en mand på 47 år og ivrig motionsløber. I den varme tid er det fristende at løbe uden T-shirt, for min krop kommer godt af med varmen, når jeg har bar overkrop. Men jeg er kommet i tvivl om, hvorvidt det er for grænseoverskridende. Trods min indsats på løbestierne er jeg nemlig ikke nogen sylfide, og jeg har fået tilråb som ”dæk dog den vom”.

Jeg løber selvfølgelig ikke uden trøje midt på Strøget, men rundt om en sø og på villaveje møder jeg altid nogle mennesker undervejs. Hvad synes du? Krænker jeg folks blufærdighed?

Venlig hilsen, Løberen

 

LÆS OGSÅ: Brev til Nikoline Werdelin: Vi kan ikke følge med i gaveræset

Kære Løberen

Hvis du krænker noget, så krænker du folks manglende evne til at tolerere medmennesket – og det synes jeg bare, du skal blive ved med! Når man tænker på, hvilke kroppe der vralter og vugger omkring, når det bliver varmt… så kan jeg ikke se, at din løben forbi med bar mave skulle genere nogen. Og ja, jeg er enig i, at det er rart med et tøjkodeks i storbyer… og synes også, det er fint, at man ikke må smide blusen på de gode gamle tennisanlæg – det har lidt at gøre med former fra den gamle verden (til gengæld løber kvinderne jo rundt i nederdele mindre end deres pandebånd, men… ja, mennesket er fuldt af paradokser).

KØB et abonnement på SØNDAG – lige nu kan du vælge imellem velkomstgaverne: 2 x Södahl sengesæt eller Clarins skønhedspleje

Tænk på dig selv som Flintstone… Ham er der ikke nogen, der forlanger andet af end en vits, en kølle og en strimmel pels!

Venlig hilsen, Nikoline

 

LÆS OGSÅ: Brev til Nikoline Werdelin: Hvordan får jeg sagt, at jeg ikke vil i sommerhus med en fremmed?

LÆS OGSÅ: Brev til Nikoline Werdelin: Min mand udspionerer mig

Vil du skrive til Nikoline Werdelin og bede om et råd?

Skriv til SØNDAG, Postboks 420,
0900 København C, og mærk kuverten
»Nikoline Werdelin«. Eller send en email til [email protected]

Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte brevene, og kun spørgsmål, der bringes i bladet, kan forvente svar.