Annonce
Rejser

Konkurrence: Vind flybilletter og en sightseeing-pakke til Flandern i Belgien

Vil du også gerne opleve Flandern i Belgien til spotpris? Deltag i konkurrencen her, og få chancen for at vinde 2 stk. Hi Belgium Pass fra Brussels Airlines!

Konkurrencen er slut og vinderen har fået direkte besked. 

Hi Belgium Pass er en helt ny billettype, der gør det muligt at tage på weekendtur til Bruxelles, Brügge, Gent, Antwerpen og de andre charmerende byer i Flandern. For kun 149 EUR får du flybillet tur/retur fra Billund eller København til Bruxelles, ubegrænset togtransport rundt i hele Belgien, samt adgang til en lang række turistattraktioner og museer i to byer efter eget valg. 

Se, hvordan du deltager i konkurrencen nederst på siden.

Besøg trendy Antwerpen

Med et Hi Belgium Pass kan du fx besøg Antwerpen, der kun ligger en halv times togtur fra lufthavnen. Antwerpen er Belgiens andenstørste by – og helt sikkert landets mest trendy. Byen er af den verdenskendte Rough Guides kåret som en af 2017’s must-see byer og fremhæves som en storby, der kombinerer historie og traditioner med moderne kultur og avantgarde-mode. Overalt i byen finder man gamle bygninger og storslået arkitektur i gotisk renæssancestil. Historieinteresserede bør især besøge byens domkirke, der menes at være bygget i det 15. århundrede, og hvis klokketårn er på UNESCOs verdensarvsliste. Af øvrige UNESCO-oplevelser kan nævnes den belgiske øl, der kan nydes på byens mange historiske pubs og bryggerier. 
 
 

Hyggelige Gent

Eller udforsk Gent, der er kendt for sine smalle brostensgader, hyggelige udeserveringer og kreative køkkenrebeller. Gent er den perfekte kombination af historisk charme og moderne byliv. Besøger man byen om søndagen, kan man opleve mad-, bog- og loppemarkeder gennem hele byen – langs kanalerne og over broerne. Byen ligger en lille times togtur fra lufthavnen i Bruxelles.
 
 

Charmerende Brügge

Vil du opleve charmerende kulturhistorie, skal du også besøge Brügge. Byen har et utrolig velbevaret middelalderligt centrum, der også er på UNESCOs verdensarvsliste. Med brostensbelagte stræder, karakteristiske stenbuer, historiske kirker og smalle kanaler, der snor sig som perler på en snor gennem hele byen, er det næsten umuligt at tage et dårligt billede i Brügge. Giv dig selv tid til at fare vild i den hyggelige bymidte og opdag de mange overraskelser, der venter omkring hvert hjørne – fra arkitektoniske og historiske skatte til chokoladebutikker, belgiske barer og restauranter for enhver smag.

Bliv klogere på de mange muligheder i Flandern i det nordlige Belgien på www.visitflanders.dk 

Praktisk info om Hi Belgium Pass

Læs mere om billettypen Hi Belgium Pass, og hvad den inkluderer her: 

BROCHURE - Hi Belgium Pass

Hi Belgium Pass gælder flybilletter i kategorien Check&Go og inkluderer 12 kg håndbagage samt en mindre håndtaske. Den særlige billettype kan købes til afgange 1½-26 uger frem og gælder for ankomst torsdag, fredag eller lørdag og afrejse søndag, mandag eller tirsdag. Man kan være af sted i op til seks dage i alt.

Det med småt

Rejsen skal foretages senest den 31. marts 2018. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Deltag i konkurrencen her

Læs mere om: