Ledreborg livsstilsdage
Fritid

Kom med SØNDAG til slots-yoga på Ledreborg Livsstilsdage

Søndag den 20. maj kan du få en helt unik oplevelse, når SØNDAG i samarbejde med Ledreborg slot giver dig mulighed for at deltage i et specielt sammensat program med yoga i slotsparken og mulighed for at møde Stig Rossen før hans koncert – foruden deltagelse i selve livsstilsdagene.

For kun 195 kr. kan du få en helt speciel oplevelse søndag den 20. maj.

Hér har SØNDAG i samarbejde med Ledreborg nemlig sammensat et program, som giver dig mulighed for helt særlige oplevelser udover selve Livsstilsdagen.

Først og fremmest får du mulighed for en helt unik yogatime i parken med udsigt til det smukke rokoko­slot (og bare rolig, vi har sørget for omklædningstelte). Efter yogatimen kommer du tæt på Stig Rossen inden hans koncert. I løbet af dagen byder vi på en kop kaffe og et stykke kage. Og så giver vi dig også en goodiebag med hjem.

 

KØB DIN BILLET HER

Du får:

  • En times Slots-yoga fra 9.30-10.30
  • Partoutbillet til Ledreborg Livs­stilsdage (du kan altså også komme ind de tre andre dage)
  • Mulighed for at møde Stig Rossen før hans koncert
  • En kop kaffe og et stykke kage fra en af Ledreborgs kaffevogne
  • Gavekort til Ledreborgs fanta­stiske svævebane ”Fly high”
  • En goodiebag til en værdi af 350 kr.

Hvad er Ledreborg Livsstilsdage?

I pinsen – 18. til 21. maj – er der Livsstilsdage i Ledreborgs smukke slotspark. Her kan du udover at nyde selve parken opleve en sand overflod af gode og kreative idéer til hus og have, vælge mellem et hav af gode tilbud og smage dig igen­nem en masse mad og drikke i fremragende kvalitet. Og så kan du blandt meget andet opleve sangeren Stig Rossen, der giver koncert alle dagene.

Ledreborg Livsstilsdage, 18. til 21. maj 2018, Ledreborg Allé 2D, 4320 Lejre

Se billeder fra livsstilsdagene 2017 i galleriet herunder: 

Ledreborg livsstilsdage