Annonce
Fritid

Forkæl dig selv: Prøvekør den lækre og energivenlige Fiat 500

Til Forkæl dig selv i år kan du prøvekøre den ikoniske Fiat 500 eller deltage i konkurrencen om en LAVAZZA ”A Modo Mio”- kaffemaskine

Retrolækker og energivenlig

Den ikoniske og karismatiske Fiat 500 fylder 60 i år. Det skal naturligvis fejres på bedste vis - og i den anledning har Fiat lancereret en særudgave inspireret af det store ikon for italiensk design. 500C Anniversario har et lækkert retro-design og er tydeligt inspireret af originalen fra 1957. Særudgaven, som leveres som cabriolet, fås i to unikke farver, og retro-looket er gennemført både udvendigt og indvendigt med flotte detaljer som hvide specielle 16” alufælge elegant foldetag, vintage-logo samt kromlister og -spejle. Der er selvfølgelig også klimaanlæg, fart-pilot og radio med både mobiltilslutning og medieafspiller.
 
500C Anniversario er i en af de bedste miljøklasser, man kan få. Nærmere præcist A++, hvilket betyder, at den årlige ejerafgift er meget lav, og så kører den langt på literen ved blandet kørsel. Til Forkæl dig selv kan du se nærmere på den ikoniske Fiat 500 og få mulighed for at prøvekøre den. 
 

Vidste du... ?

At særudgaven kun kommer i 70 eksemplarer til Danmark, og at alle cabrioleterne har en stærk turbomotor og masser af italiensk temperament?
 
Læs mere om: