sommerkonkurrence
Konkurrencer

Stor sommerkonkurrence: Vind præmier for over 90.000

Vær med i SØNDAGs store sommer­konkurrence spækket med skønne præmier til en samlet værdi af over 90.000 kr. Konkurrencen afvikles i samarbejde med Familie Journal og Ude og Hjemme. Sidste frist for deltagelse er søndag den 7. juli 2019.

En rejse for to til Sitia – det autentiske Kreta 

Det nye ferieområde Sitia i det nordøstlige hjørne af Kreta er skønt og uspoleret, da turiststrømmen endnu ikke er nået til denne lille græske kystby. Her venter skønne gåture ved havnen og hyggelige tavernaer med det bedste af det kretensiske køkken. Sandstranden med det klare vand ligger lige ved centrum, så her er alle muligheder for at mikse sol og badeferie med naturskønne vandringer og livlig småbypuls.

Vi udlodder en rejse for to personer med Apollo Rejser i  dobbeltværelse på Hotel Sitia Beach med all inclusive, transfer, bagage og mad ombord på flyet.
Samlet præmieværdi 17.000 kr. OBS: Afrejse i en uge søndage i perioden  1.9.-6.10.2019 fra Billund eller Kastrup. Se mere på apollorejser.dk

 

Du deltager ved at svare på følgende spørgsmål: 

Hvor går rejsen til med Apollo Rejser?

Sms SØK SITIA eller SØK MALIA til 1445. Pris 10 kr. + alm. sms-takst.*

LÆS OGSÅ: Sommerferie: Her er redaktionen favorit-destinationer

Skønne telefoner: Der skal to til en samtale 

Doro 8040 er en brugervenlig smartphone fra mobilproducenten Doro. Modellen har Doros specialudviklede og unikke brugerflade, der er meget intuitivt opbygget og nem at finde ud af. Med Doro 8040 kan pårørende få adgang til brugerens telefon fra distancen og ad den vej hjælpe med teknikken, hvilket gør telefonen særligt egnet til dem, som ikke er vant til smartphone-teknologi.

Den Androidbaserede 4G-telefon har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD-voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart, vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Vi udlodder ni telefoner fra Doro. Samlet præmieværdi 17.991 kr. Se mere på doro.dk

 

Du deltager ved at svare på følgende spørgsmål: 

Hvor mange tommer er  mobiltelefonens skærm?

Sms SØK FEM eller SØK FEMTEN til 1445. Pris 10 kr. + alm. sms-takst.*

Ismaskine og køkkenmaskine: Gode køkken­assistenter

Melissas ismaskine har et unikt, minimalistisk design. Den er støjsvag og ekstremt effektiv. På kun en time kan du fremtrylle den mest fantastiske, cremede flødeis eller en lækker, læskende sorbet til sommerens lune hyggestunder. Kvalitet, funktionalitet og design går op i en højere enhed, og ismaskinen blev sidste års store testvinder hos Forbrugerrådet Tænk.

Gastronomas KitchenChef er en støjsvag og særdeles effektiv køkkenmaskine i et lækkert design. Du får flere funktioner i én maskine: røre, piske, hakke, fylde pølser og sprøjte småkager. Stænklåget sikrer, at små pilfingre ikke kommer de forkerte steder hen, så du nemt kan tage børn eller børnebørn med i køkkenet til en hyggelig bagestund.

Vi udlodder fire præmier, der består af både en ismaskine og en køkkenmaskine. Samlet præmieværdi 19.992 kr. Se mere på adexi.dk

 

Du deltager ved at svare på følgende spørgsmål: 

Hvor mange timer tager det at lave is med Melissas ismaskine?

Sms SØK EN eller SØK TRE  til 1445. Pris 10 kr. + alm. sms-takst.*

 

KØB et abonnement på SØNDAG – lige nu kan du vælge imellem velkomstgaverne: 2 x Södahl sengesæt eller Clarins skønhedspleje

Støvsugere fr Electrolux: Den når fra gulv til loft

Den nye Chili Red Pure F9 fra Electrolux er en ledningsfri støvsuger, der rengør dit hjem på en enkelt opladning på samme niveau som en traditionel støvsuger. Med den unikke, fleksible hovedenhed har du alsidigheden til at rengøre både under lave møbler og i høje hjørner, og der er et turbomundstykke til effektiv opsamling af snavs og dyrehår på polstrede overflader.

Vi udlodder tre Electrolux-støvsugere. Samlet  præmieværdi 17.985 kr.  Se mere på electrolux.dk

 

Du deltager ved at svare på følgende spørgsmål: 

Er støvsugeren fra Electrolux ledningsfri?

Sms SØK NEJ eller SØK JA til 1445. Pris 10 kr.  + alm. sms-takst.*

 

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan vælger du de rigtige øreringe til din ansigtsform 

Feminine smykkesæt fra Jewlscph

Det smukke smykkesæt er designet af Mai Manniche fra Jewlscph og består af et par elegante Goddess-øreringe med hvid topas i rosaforgyldt sterlingsølv, et Shine-armbånd med lemontopas-ædelsten og en halskæde med et rundt vedhæng med banket overflade. Smykkerne er perfekte til sommerens pastelfarver og feminine looks.

Vi udlodder fire  smykkesæt fra Jewlscph. Samlet præmieværdi 18.188 kr. Se mere på  jewlscph.com

 

Du deltager ved at svare på følgende spørgsmål: 

Hvad hedder designeren af smykkesættet fra  Jewlscph til fornavn?

Sms SØK METTE eller SØK MAI til 1445. Pris 10 kr. + alm.  sms-takst.*

 

Obs! Sidste frist for deltagelse er  søndag den 7. juli 2019.

*Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 Kbh. V, tlf. 72 34 20 00 (support alle hverdage kl. 9-15). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

 

Læs mere om: