SØNDAGs store sommerkonkurrence
Konkurrencer

SØNDAGs store sommerkonkurrence: Præmier til en samlet værdi af over 136.000 kr.

Vær med i SØNDAGs store sommerkonkurrence spækket med skønne præmier til en samlet værdi af over 136.000 kr. Konkurrencen afvik­les i samarbejde med Familie Journal og Ude og Hjemme.

Vær med i SØNDAGs store sommerkonkurrence. Se præmierne, og hvordan du deltager, herunder:

 

 

 

SIVOTA – DET GRÆSKE CARIBIEN

Sivota er et af Grækenlands allersmukkeste steder. Kystbyen ligger på fastlandet, blot 10 km fra Korfus sydspids, og ligner et postkort med sine stemningsfyldte tavernaer, små butikker og flotte lystbåde. Her er intime strande og krystalklart vand, og området kaldes med rette ”Det græske Caribien”, som med fordel kan nydes i en lejet motorbåd.

Vi udlodder to rejser med Primo Tours, hver til to personer til det 5-stjernede Sivota Diamond Spa Resort med ophold i bungalow med havudsigt og privat pool.

Præmieværdi: 13.868 kr.

OBS: Afrejsedato fredag den 28. september 2018.

Se mere på primotours.dk

Sådan deltager du:

Hvor går rejsen til med Primo Tours?

Sms SØW SIVOTA eller SØW LEFKAS til 1445.

Pris 10 kr. + alm. sms-takst *

 

EKSKLUSIVE SMYKKER

Dette unikke læderarmbånds­ur er designet af Christina Hembo med sølvelementer, safir-topring og rosaforgyldt sterlingsølv-charms (12.864 kr.). De smukke øreringe er i rosaforgyldt sterlingsølv med charms og dekoreret med ægte topaser (3.497 kr.). Alle de små kunst­værker er i ægte materialer.

To heldige læsere kan vinde disse flotte smykker fra Christina Jewelry & Watches til en samlet værdi pr. sæt på 16.361 kr.

Se mere på christinajewelry.com

Sådan deltager du:

Hvem har designet smykkerne?

Sms SØW CHRISTINA eller SØW CHRISTEL til 1445.

Pris 10 kr. + alm. sms-takst *

 

GRILL UDEN GAS OG KUL

Den nye Pulse 2000 el-grill fra Weber opfylder dine grilldrømme, hvis du ikke kan eller vil bruge gas eller kul. Den passer perfekt til altaner og tagterrasser, hvor el er lettilgængeligt, for den kræver blot en almindelig stikkontakt. Pulse 2000 har præcis tempera­turstyring, porcelænsemaljerede støbejernsriste og et grease-ma­nagement system, som opsamler overskydende stegefedt. Den er zoneopdelt, hvilket gør det muligt at grille forskellige madvarer samtidig i to forskellige tempera­turzoner. Meget rengøringsvenlig, mange dele kan maskinopvaskes.

Tre læsere kan være heldige at vinde en Weber-grill på stander, hver til en værdi af 7.999 kr.

Se mere på weber.com

Sådan deltager du:

Hvad kører den nye Weber-grill på?

Sms SØW GAS eller SØW EL til 1445

Pris 10 kr. + alm. sms-takst *

 

SKØN FORM OG FUNKTION

Zone Denmarks nye badserie Ume emmer af luksus og spa-stemning med sin lækre soft touch-overflade og med gennemtænkte og funktionelle detaljer. Desig­net af VE2. Vind Ume-produkterne i klassisk grå med bløde håndklæder i farven Nude. Ume-badese­rien fås i fem farver: Black, Grey, White, Nude og sæsonens dybe røde Maroon Red.

Vi udlodder 14 badeværelsessæt, hver til en værdi af 1.823,95 kr.

Se mere på zonedenmark.dk

Sådan deltager du: 

Hvad hedder Zones nye badserie? 

Sms SØW UNO eller SØW UME til 1445.

Pris 10 kr. + alm. sms-takst *

 

SOV SØDT HELE SOMMEREN

Sommerdrøm Lux giver en god søvnkom­fort i de lune nætter, og nu har du chancen for at forbedre din sommersøvn med to let­vægts sommerdyner og tilsvarende puder.

Dynerne er på 140 x 200 cm fyldt med nye, hvide europæiske moskusdun (bæreevne: BE11). Puderne er i tre lag med lækkert, hvidt breeze vår. Kernen består af 30 % dun og 70 % småfjer (BE7), de to yderkamre af 70 % dun (BE9). Dyner og puder er certifi­ceret efter de strengeste krav: Oeko-Tex’ standard 100, klasse 1, NOMITE og Downafresh Greenline.

Ni læsere kan vinde et sæt bestående af to dyner og to hovedpuder fra Ringsted Dun til en værdi af 2.896 kr.

Se mere på ringsted-dun.dk

Sådan deltager du:

Hvad er navnet på dynen fra Ringsted Dun? 

Sms SØW SOMMERDRØM eller SØW SOMMERDAG til 1445.

Pris 10 kr. + alm. sms-takst *

 

Sidste frist for deltagelse er den 8. juli 2018

 *Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 72 34 20 00 (support alle hverdage kl. 9-15). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

 

Læs mere om: