Konkurrencer

SØNDAGs store julekalender: Vind gevinster for over 117.000 kr.

Nu får du chancen for at vinde alt fra smykker og hotelophold til lækre skønhedsprodukter og køkkenmaskiner i SØNDAGs store julekalender, der løber fra nu af og helt frem til den 31. december 2018.

Se gevinsterne, og deltag allerede nu i SØNDAGs store julekalender 

Hovedgevinst: Ring fra Kleopatra 

Kleopatra er en dansk ombytningsserie i 14 kt. rød- og hvidguld, isat brillanter W/SI, fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle stolte guldsmedetraditioner. Kleopatra kan byttes til et smykke med en større brillant (mindste byttetrin er 0.05 ct.) indtil to år fra købsdatoen. Der betales kun differencen mellem det gamle og det nye smykke. Vind 14 kt. guldring i rød- eller hvidguld med 0.50 ct W/SI.

Værdi 34.990 kr.

OBS: Hovedpræmien udtrækkes blandt alle de sms'er, der er indsendt frem til d. 31. december. Du får et lod for hver sms. Du kan altså kun deltage i konkurrencen om hovedpræmien ved at deltage i de øvrige 24 konkurrencer. 

SE KONKURRENCERNE HER:

Nr. 1 – Køkkenmaskine fra OBH Nordica

Den robuste og effektive køkkenmaskine fra OBH Nordica bliver din nye yndlingsven i køkkenet. Med en motor på 1200 watt klarer den alt: æltning af dej, piskning af hvider og pandekagedej. Piskeris, dejkrog, stænklåg, pisker og 5,5 liters skål medfølger. Værdi 3.299 kr.

SMS-KODE: JUL 1 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 2 – Kosttilskud fra LongoVital

Overskud og glæde til livet! Det er filosofien bag LongoVital – for vi kan alle have brug for et ekstra tilskud – og hos LongoVital har de gjort sig umage for at skabe produkter, der passer til netop der, hvor du er i livet. LongoVital er en dansk produceret serie af kosttilskud, som kombinerer det naturlige med det videnskabelige for at give dig præcis det produkt, du har brug for. Værdi 3.156 kr.

SMS-KODE: JUL 2 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 3 – Produkter fra The Body Shop

Med mængden af lækre produkter fra The Body Shop er der nok til at både du og en du holder af kan blive forkælet fra top til tå. Du vinder lækre ansigtsmasker, forkælende spaprodukter og British Rose-kropsplejeserien, der har en skøn og mild duft af roser. Værdi 3.310 kr.

SMS-KODE: JUL 3 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 4 – Stelton-nyheder

Vind en pakke fra Stelton med dejlige Emma, der forskønner hverdagen. Den prisvindende serie, designet af HolmbäckNordentoft, pynter med sin fine materialekombination både i køkkenet og på bordet. Pakken består af nyhederne: Emma-brødrister og opbevaringskrukker til te og kaffe samt en elkedel og et sæt kopper og tallerkner. Værdi 3.248 kr.

SMS-KODE: JUL 4 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 5 – Tørklæder fra InDen

InDen er skønne, smukke og farverige kvalitetstørklæder direkte fra Indien. Et miks af det farverige Indien og den skandinaviske stil. Tørklæderne findes i kashmir, silke og bomuld og i mange forskellige størrelser og farver. Med dette store gavekort skulle der være mulighed for også glæde en veninde, din mor eller søster med et lækkert tørklæde. Værdi 3.000 kr.

SMS-KODE: JUL 5 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 6 – Hotelophold på et Millings-hotel

Nyd tre skønne dage med to overnatninger på et af Millings dejlige hoteller et sted i Danmark. Hotellet sørger for, at der bliver taget sig godt af jer under opholdet. Dag 1: Eftermiddagskaffe og kage samt overnatning i dobbeltværelse. Dag 2: Stor morgenbuffet med lokale specialiteter. Eftermiddagskaffe og kage. Lækker treretters menu eller buffet (drikkevarer for egen regning) samt overnatninger i dobbeltværelse. Dag 3: Stor morgenbuffet. Værdi 3.000 kr.

SMS-KODE: JUL 6 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 7 – Hårprodukter fra ingredien

Lige så smuk den nordiske vinter kan være, lige så streng er vind, kulde og frost mod vores hår – og de fleste af os kender fornemmelsen af kruset, tørt og uregerligt vinterhår, der tørster efter fugt. Med Smooth-serien fra danske ingredien kan selv meget tørt hår igen få liv og blive blødt. Her kan du vinde hele Smooth-serien samt andre lækre produkter fra ingredien. Værdi 3.136 kr.

SMS-KODE: JUL 7 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 8 – Halssmykke 

Vind et smukt, klassisk og enkelt halssmykke i en forgyldt kæde med rav-vedhæng i 14 karat guld. Passer til hver en alder. Aagaard Jewellery – Denmark – 1946, er et dansk smykkebrand, der har de fineste, feminine og klassiske smykker i alle prisklasser. Værdi 3.595 kr.

SMS-KODE: JUL 8 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 9 – Fitnessur fra FitBit

Vind Fitbit Versa Special Edition, der giver dig mulighed for at indsamle dine data om sundhed og træning på en enkel og elegant måde. Med den indbyggede pulssensor kan du direkte fra håndleddet skabe overblik over din træning, søvnrytme og dit generelle helbred. Du får det fulde overblik i appen på din smartphone. Fitbit Versa har 4+ dages batterilevetid, så du altid kan have dine data med på farten. Ekstra remme i læder og metal medfølger. Værdi 2.999 kr.

SMS-KODE: JUL 9 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 10 – Skønhedsprodukter fra Filorga

Franske Filorga indeholder ingredienser, der er inspireret af æstetisk medicin, og er kendt for deres synlige effekt samt delikate konsistens. Du vinder Time Fillerhudpleje, som øjeblikkeligt og på sigt minimerer rynker og fine linjer, samt et luksuriøst olie-serum med blødgørende og udglattende effekt – ideelt til tør og trist vinterhud. Til hænder og negle får du en beskyttende hand & nail-creme. Værdi 3.115 kr.

SMS-KODE: JUL 10 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 11 – Blender fra Kenwood

X-Pro Performance fra Kenwood kan med sin store muskelkraft på 1600 W blende alt samt håndtere både frossen frugt og hårde grøntsager. Uden besvær. Du kan hurtigt lave en sund smoothie eller blende en varm suppe, når sulten melder sig. Værdi 3.499 kr.

SMS-KODE: JUL 11 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 12 – Weekendophold i Flensborg

Vind et weekendophold for to personer på det maritime, charmerende Hotel Hafen Flensburg (4*) på havnen i hyggelige Flensborg. Opholdet er inkl. 2 overnatninger, morgenmadsbuffet, romoverraskelse på værelset, besøg på byens søfartsmuseum, treretters aftenmenu efter køkkenets valg den ene aften samt fri adgang til wellness-område. Skal benyttes inden udgangen af 2020. Værdi 3.900 kr.

SMS-KODE: JUL 12 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 13 – Gryde og kasserolle fra WMF

Få en fantastisk madlavningsoplevelse med Fusiontec Functional-kasserolle og -gryde, som har det specielle låg, der sikrer nem ophældning uden brug af si. Overfladen er ekstremt modstandsdygtig og designet er moderne og stilrent. WMF er fremstillet i Tyskland og har 30 års garanti. Værdi 2.999 kr.

SMS-KODE: JUL 13 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 14 – AVIVIR hudplejeserie

AVIVIR Baobab er en naturlig og luksuriøs hudplejeserie, hvis absolutte hovedingrediens er baobabolien. Olien er med en særlig sammensætning af fedtsyrer og et rigt indhold af phytosteroler, E-vitamin og omega 6 og 9 helt enestående til pleje af hud og hår. Alle produkterne er udviklet med få ingredienser og i en kombination, der er særligt udviklet til nordiske forhold og de udfordringer, som skiftende temperaturer og fugtighed giver nordisk hud. Værdi 3.070 kr.

SMS-KODE: JUl 14 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 15 – Chokolade fra Sv. Michelsen

Kgl. Hofleverandør af lækker og unik dansk håndlavet chokolade siden 1933 – med de bedste råvarer. Som den første og foreløbigt eneste chokoladeproducent i Danmark er alt Sv. Michelsen-chokolade handlet under det Internationale Fairtrade Kakaoprogram. Når du indløser dette gavekort hos Sv. Michelsen Chokolade, giver du samtidig en hjælpende hånd til de kakaobønder, der lever af at dyrke kakao. Værdi 3.000 kr.

SMS-KODE: JUL 15 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 16 – Smykkesæt fra JEWLSCPH

Funklende feminint smykkesæt med GRACIOUS-halskæde (79 cm lang) og FACETED-CIRCLE øreringe – begge røgtopasædelsten i 24 karat forgyldt sterlingsølv fra JEWLSCPH. Mai Manniches passion for smykkedesign er båret af en passion for de lækre materialer, ædelstene og kærligheden til selvsamme, samt kærligheden til den kvinde, der skal bære smykket. Hos JEWLSCPH finder du et bredt udvalg af halskæder i både guld, sølv, rosa eller sort sølv i både rå og feminine design. Sammensæt halskæder på kryds og tværs og udtryk din helt personlige stil. Værdi 3.098 kr.

SMS-KODE: JUL 16 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 17 – Smartphone

Doro 8040  er en brugervenlig smartphone med en unik brugerflade, som gør den mere intuitiv end markedets gængse smartphones. Den kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser. Sammen med Doro 8040 udlodder vi også nyheden Doro 7070, en klassisk klaptelefon med enkle smartphone-funktioner som f.eks. Facebook. Vind to smarte mobiltelefoner – til dig selv og til én, du holder af. Værdi 3.848 kr.

SMS-KODE: JUL 17 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 18 – Gulvvase

Nu omfavner Kähler og Hans-Christian Bauer for alvor den Hammershøiske tradition med en stor ny gulvvase. Designet med respekt for historien og direkte inspireret af Svend Hammershøis originale vaser giver de ethvert rum personlighed, og giver et kunstnerisk og skulpturelt udtryk hvad enten de står alene eller pyntes med årstidens grene. Vind hvid Hammershøigulvvase, 50 cm høj og 36 cm i diameter. Værdi 2.999,95 kr.

SMS-KODE: JUL 18 

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 19 – Køkkenmaskine fra Electrolux

Electrolux Assistent-køkkenmaskine med årelang professionel erfaring. Det rigtige værktøj til dig, som kun ønsker det bedste. Der er kælet for detaljer, design og funktionalitet. Den leveres med to skåle, bliver oplyst af LED, kraftfuld motor på 1200W samt mulighed for at anvende mere tilbehør. Værdi 4.495 kr.

SMS-KODE: JUL 19 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 20 – Køkkenserie fra Scanpan

Foruden det stilfulde, kobberbelagte ydre, der gør sig godt til servering, har Maitre D’ Inductionserien fra Scanpan også en række fine detaljer, der gør madlavningen til en leg: drypfri kant, indvendige måleangivelser samt håndtag i støbt, rustfrit stål. En klassisk og elegant køkkenserie i kobber – smuk, robust og effektiv. Værdi 5.095 kr.

SMS-KODE: JUL 20 

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 21 – Produkter fra Sæbeværkstedet

Sæbeværkstedet står for naturlige, rene sæber og hudplejeprodukter, der trygt kan anvendes af alle. I pakken finder du produkter til den daglige hudpleje, såsom fod- og håndbalsam, håndlavede sæber med økologisk olivenolie, olier til ansigt og krop, bodyscrub og ler til ansigtsmaske. Hertil kommer en egetræssæbeskål til sæben, en fairtrade- hamphandske og dejlige børster til både bad og tørbørstning. Værdi 3.258 kr.

SMS-KODE: JUL 21

(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 22 – Ure fra Arne Jacobsen

I de senere år er det blevet en sjælden selvforkælelse at være unplugged og offline – og det har sat fornyet fokus på det klassiske bordur og vægur, der emmer af oldschool funktionalitet og tårnhøj designfaktor, når det er skabt af selveste Arne Jacobsen. Arne Jacobsen Clocks lancerede dette efterår en ny variant af det ikoniske Station-bordur i en trendy grå med ben i matteret messing, der har de nødvendige funktioner som alarm, snoozefunktion og lyssensor. Vind Bankers vægur, Ø29 cm, samt to Station-bordure i grå, et til hende og et til ham. Værdi 3.599,85 kr.

SMS-KODE: JUL 22

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 23 – Smykkesæt fra JEWLSCPH

Smukt og stilrent mykkesæt med BE CHARMED-halskæde (44 cm lang) med blå topas- og blå corundum-ædelsten samt PURE DROP øreringe med blå topas-ædelsten – begge dele i sterlingsølv. Mai Manniches passion for smykkedesign er båret af en passion for de lækre materialer, ædelsten og kærligheden til selvsamme, samt kærligheden til den kvinde, der skal bære smykket. Værdi 3.848 kr.

SMS-KODE: JUL 22

​(se nederst, hvordan du deltager)

Nr. 24 – Hudpleje fra Sensai

Med dette Sensai hudplejesæt forkæles huden med de bedste silkebløde antiaging formuleringer samt den fineste Koishimaru silk. Sættet indeholder en fugtgivende hudpleje-primer, creme og øjencreme, der glatter huden, øger dens elasticitet, forbedrer udstrålingen og bekæmper tørhed. Masken føles lindrende og beroligende på en stresset og træt hud. Værdi 3.590 kr.

SMS-KODE: JUL 24

 

SÅDAN GØR DU:

For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtigt på dette spørgsmål:

Hvad er marcipan lavet af?

A. Æbler

B. Mandler

Send en SMS til 1445 med teksten SØK efterfulgt af SMS-koden samt A eller B.

Eksempel:

Vil du gerne deltage i konkurrencen om et hotelophold, og mener du, svaret er B, skriver du ”SØK JUL 6 B” og sender til 1445.

Du kan deltage så mange gange, du vil. For hver SMS du sender, får du et lod til hovedpræmien.

Du kan altså kun deltage i konkurrencen om hovedgevinsten ved at deltage i de øvrige 24 konkurrencer. Du kan deltage i alle konkurrencerne allerede nu og til og med den 31. december 2018.

Vi skal have din SMS senest den 31. december 2018. Hver sms koster 10 kr. + alm. sms-takst. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 72 34 20 00 (support alle hverdage 9-15). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.