Konkurrencer

SØNDAGs store julekalender: Vind gevinster for over 110.000 kr.

Nu får du chancen for at vinde alt fra smykker og hotelophold til lækre skønhedsprodukter og køkkengrej i SØNDAGs store julekalender, der løber helt frem til 31. december 2019. Få et smugkig på alle de lækre præmier her.

Se gevinsterne, og deltag allerede nu i SØNDAGs store julekalender

Hovedgevinst: Ring fra Kleopatra

Kleopatra er en dansk ombytningsserie i 14 karat rød- og hvidguld, isat brillanter H-W/SI, fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle stolte guldsmedetraditioner. Kleopatra kan byttes til et smykke med en større brillant (mindste byttetrin er 0,05 karat) indtil to år fra købsdatoen. Der betales kun differencen mellem det gamle og det nye smykke.

Vind 14 karat guldring i rød- eller hvidguld med 0,50 karat W/SI.

Værdi 34.990 kr.

OBS: Hovedpræmien udtrækkes blandt alle de sms'er, der er indsendt frem til d. 31. december. Du får et lod for hver sms. Du kan altså kun deltage i konkurrencen om hovedpræmien ved at deltage i de øvrige 24 konkurrencer. 

SE ALLE SMS-KONKURRENCER HER: 

Nr. 1: Hudpleje 

Nyd naturens fineste forkælelse med danske AVIVIR aloe vera, der giver ultimativ pleje til både ansigt og krop. Supplér med AVIVIR kosttilskud, som styrker dit immunforsvar og øger din huds elasticitet indefra. AVIVIR aloe vera reparerer, fugter og efterlader huden stærk og blød.

To læsere kan vinde hudpleje til en værdi af 2.075 kr. fra AVIVIR.

Spørgsmål: HVAD ER DER I PRODUKTERNE?

Sms dit svar SØK ALOEVERA eller SØK HONNING til 1445.

Nr. 2: Øreringe 

Disse smukke ørehængere i 14 karat guld er fra det danske smykkefirma Aagaard. Aagaard smykker er lækre og eksklusive smykker til dig, der sætter pris på både design og kvalitet. Firmaet designer smykker til enhver lejlighed og smykker, som er med til at pifte hverdagen op. Alle smykker er moderigtige og eksklusive og fremstillet af materialer i den bedste kvalitet.

To læsere kan vinde et par øreringe til en værdi af 1.795 kr. fra Aagaard

Spørgsmål: HVAD KAN DU VINDE?

Sms dit svar SØK ØRERINGE  eller SØK BIL til 1445.

Nr. 3: Weekendophold

Vind et weekendophold for to personer på det maritime, charmerende Hotel Hafen Flensburg (4*) på havnen i hyggelige Flensborg. Opholdet er inkl. 2 overnatninger, morgenmadsbuffet, rom-overraskelse på værelset, besøg på Søfartsmuseet, 3-retters aftenmenu efter køkkenets valg den ene aften samt fri adgang til wellness-område. Skal benyttes inden udgangen af 2021.

To læsere kan vinde et hotelophold på Hotel Hafen Flensburg til en værdi af 3.933 kr. 

Spørgsmål: HVOR MANGE OVERNATNINGER VINDER MAN?

Sms dit svar SØK TO eller SØK FEM til 1445.

Nr. 4: Hudpleje

Det danske hudplejemærke True North har på baggrund af grundig research og medicinsk faglighed skabt en unik hudplejeserie, der let kan tilpasses den enkelte hudtype, så effekten bliver bedst mulig. Produkterne har fokus på at afstresse huden og har et stort indhold af naturlige ingredienser som f.eks. ekstrakt fra aloe vera-planten, der er kendt for sine blødgørende og helende egenskaber. Sættet består af 13 produkter.

To læsere kan vinde et sæt til en værdi af 3.112,50 kr. fra True North.

Spørgsmål: HVAD HAR PRODUKTERNE FOKUS PÅ?

Sms dit svar SØK FITNESS eller SØK AFSTRESNING til 1445.

Nr. 5: Støbejernsgryde og køkkenredskaber

Vinter er lig med simreretter. Nu kan du tilberede lækre og smagfulde retter i den solide støbejernsgryde fra Staub. Støbejern har den egenskab at kunne holde på varmen i lang tid. Den superskarpe japanske urtekniv fra Miyabi hjælper dig med at skære urter og grøntsager. Kom godt igennem vintermånederne med nyt og lækkert udstyr til køkkenet fra ZWILLING. Foruden gryden og den skarpe kniv vinder du også et multirivejern og dekorative køkkenredskaber i træ samt et ovalt fad.

En læser kan vinde et sæt til en værdi af 3.986,80 kr. fra Zwilling.

Spørgsmål: HVAD KAN DU BLANDT ANDET VINDE?

Sms dit svar SØK GRYDE eller SØK PANDE til 1445.

Nr. 6: Dunjakke 

Luksus-dunjakken fra Danwear er lun og lækker og passer til den danske vinters luner. Jakken har topaktuel Vagan-faux fur på hættekanten og fås i str. 36-50 og farverne rød, sort, silver og iceblue. Jakkerne i denne konkurrence er i farven iceblue, og du kan kun vælge mellem str. 42 eller 44.

To læsere kan vinde en jakke til en værdi af 1.999 kr. fra Danwear.

Spørgsmål: HVOR ER JAKKERNE FRA?

Sms dit svar SØK DANWEAR eller SØK TIVOLI til 1445.

Nr. 7: Køkkenmaskine

Kenwood kMix køkkenmaskine er med sin stærke motor (1.000 watt) og gennemført smukke design i rosa guld den ultimative hjælper i køkkenet. De medfølgende værktøjer som K-spade, piskeris og dejkrog giver mulighed for at lave mange forskellige brød og kager – og så kan du tilmed piske marengs med et snuptag.

En læser kan vinde en køkkenmaskine til en værdi af 4.999 kr. fra Kenwood. 

Spørgsmål: HVAD ER MOTOREN?

Sms dit svar SØK STÆRK eller SØK SVAG til 1445.

Nr. 8: Armbånd 

Smykker er fantastiske – de drager, fascinerer, og så kommunikerer de meget om dig og understreger din personlighed. Med de rigtige smykker har enhver kvinde mulighed for at fremhæve de bedste træk ved sig selv. Den meget fine kvalitet er derfor kendetegnende ved alle Mai Manniches design. Jewlscph bortlodder et smukt CLASSICO armbånd designet af Mai Manniche, JEWLSCPH i rosa forgyldt sterlingsølv.

En læser kan vinde et armbånd til en værdi af 6.649 kr. fra JEWLSCPH.

Spørgsmål: HVAD HEDDER ARMBÅNDET?

Sms dit svar SØK CLASSICO eller SØK FANTASY til 1445.

Nr. 9: Hudpleje

Giv huden et boost med Peter Thomas Roths C-vitaminprodukter. Denne serie giver resultater ved at minimere fine linjer og rynker samt styrke hudens fasthed og udstråling, og så har den en reducerende effekt på pigmentforandringer. Du vinder et serum, øjencreme samt et spot-produkt for at behandle uønskede pigmentpletter.

To læsere kan vinde et sæt til en værdi af 1.865 kr. fra Peter Thomas Roth.

HVAD VINDER DU BLANDT ANDET? Sms dit svar SØK SERUM eller SØK CHIPS til 1445

Nr. 10: Smartwatch 

Versa Lite fra Fitbit er for brugere, der vil have et flot og alsidigt smartwatch, der er nemt at bruge, og med vigtige funktioner, vigtig indsigt i data og personlig vejledning, der inspirerer dem til at forbedre deres sundhed og helbred. Udover Fitbit uret består pakken af en vævet hybridurrem, yogamåtte m.m.

To læsere kan vinde en pakke til en værdi af 1.998 kr. fra Fitbit.

Spørgsmål: HVAD KAN DU VINDE?

Sms dit svar SØK SMARTWATCH eller SØK SKO til 1445

Nr. 11: Boligting 

Skøn pakke fra GreenGate bestående af en blød og lækker quilt, to matchende puder og et fint og praktisk bakkesæt i det smukke Hailey-design. De klassiske, skandinaviske farver og elegante, håndmalede blomster skaber en lys og hyggelig stemning i hjemmet året rundt.

To læsere kan vinde en pakke til en værdi af 2.050 kr. fra GreenGate.

Spørgsmål: HVEM ER SPONSOR?

Sms dit svar SØK GREENGATE eller SØK SPIES til 1445.

Nr. 12: Vitaminer 

Mange vælger i perioder at supplere kosten med lidt ekstra, og hos LongoVital har de tilskud, der passer til netop der, hvor du er i livet. LongoVital er en dansk produceret serie af kosttilskud, som kombinerer det naturlige med det videnskabelige for at give dig præcis det produkt, du har brug for.

Vind en pakke bestående af 4 x LongoVital Classic, 240 stk., 2 x LongoVital Kvinde, 180 stk., 2 x Longo overgangsalder, 75 stk., 2 x Longo C, 200 stk., og 2 x Longo D, 200 stk.

To læsere kan vinde en pakke til en værdi af 2.040 kr. fra LongoVital.

Spørgsmål: HVOR ER SERIEN PRODUCERET?

Sms dit svar SØK DANMARK eller SØK KINA til 1445.

Nr. 13: Hotelophold i Danmark

Vind tre skønne dage (for 2 personer) med to overnatninger på et af Millings dejlige hoteller et sted i Danmark.

Hotellet sørger for, at der bliver taget sig godt af jer under opholdet.

Dag 1: Eftermiddagskaffe og kage samt overnatning i dobbeltværelse.

Dag 2: Stor morgenbuffet med lokale specialiteter, eftermiddagskaffe og kage, lækker trerettersmenu eller buffet (drikkevarer for egen regning) samt overnatning i dobbeltværelse.

Dag 3: Stor morgenbuffet med lokale specialiteter.

To læsere kan vinde et hotelophold til en værdi af 2.250 kr. på Millings hoteller.

Spørgsmål: HVAD FÅR DU MED?

Sms dit svar SØK MORGENBUFFET eller SØK LAKRIDS til 1445.

Nr. 14: Hudpleje 

Magisk hudpleje fra danske AVIVIR. Med Aloe Vera Cleansing Foam renser du skånsomt ansigtet, mens Eye Gel hurtigt får huden omkring øjnene til at se glattere og friskere ud. Præmien rummer også fem AVIVIR baobab-plejeprodukter, f.eks. AVIVIR Virgin Baobab, som kan øge elasticiteten i huden med op til 25 % på fire uger og efterlader din hud silkeblød. Supplér med AVIVIR kosttilskud, som styrker dit immunforsvar og øger din huds elasticitet indefra. Vi bortlodder to pakker, hver til en værdi af 2.080 kr.

To læsere kan vinde en pakke til en værdi af 2.080 kr. fra AVIVIR.

Spørgsmål: HVILKEN INGREDIENS ER DER BRUGT?

Sms dit svar SØK BAOBAB eller SØK SUKKER til 1445.

Nr. 15: Barista-kaffemaskine

Med De’Longhi La Specialista bliver du din helt egen hjemme-barista. Maskinen har både indbygget kværn og autostamper og kan brygge forskellige kopstørrelser alt efter behov. Du kan fylde hele bønner i den automatiske kaffekværn, som kværner fra helt fint til groft – alt efter hvordan du foretrækker din yndlingskaffe. Med mælkeskummeren kan du både lave en perfekt skummet mælk til en cremet cappuccino eller opvarme mælk til din caffe latte.

En læser kan vinde en maskine til en værdi af 8.499 kr. fra De’Longhi.

Spørgsmål: HVAD BRYGGER MASKINEN?

Sms dit svar SØK KAFFE eller SØK ØL til 1445.

Nr. 16: Damecykel

Tag på en skøn cykeltur i den herlige vinternatur med denne grønne juleskønhed fra Mustang hos Coop. Den stilsikre Dagmar damecykel fra Mustang egner sig til hverdagens gøremål og vinterens skiftende vejr. Den populære damecykel kommer med 3 gear, punktérfrie dæk og et unikt design.

En læser kan vinde en cykel til en værdi af 3.999 kr. fra Mustang.

Spørgsmål: HVILKEN CYKEL KAN DU VINDE?

Sms dit svar SØK DAME eller SØK HERRE til 1445.

Nr. 17: Ring 

Spirit Icons er en smuk verden af personlige udtryk og endeløse kombinationer. Spirit Icons kreerer og udvikler, designer og producerer eksklusive kvalitetssmykker i en skandinavisk ånd. Smykkerne fra Spirit Icons er designet til kvinder, der vil føle sig unikke og skabe en helt personlig stil. Vind den smukke og stilrene Halo ring fra Spirit Icons i 14 karat rød- eller hvidguld, isat 0,075 CT W/VS brillantslebne diamanter.

En læser kan vinde en ring til en værdi af 3.895 kr. fra Spirit Icons.

Spørgsmål: HVILKE STEN ER DER BRUGT?

Sms dit svar SØK DIAMANTER eller SØK OPALER til 1445.

Nr. 18: Stegepande og gryder

Tryl i køkkenet med Eva Solos nye gryder og pander fra serien Nordic Kitchen i rustfrit stål og bakelit-greb. De er perfekte i hverdagskøkkenet, da både gryder og pander tåler maskinopvask og kan komme i ovnen ved 180°. Gevinsten består af en stegepande på Ø 24 cm, en kasserolle på 1,5 liter og gryde på 4 liter.

To læsere kan vinde et sæt til en værdi af 2.250 kr. fra Eva Solo.

Spørgsmål: KAN DE GÅ I OPVASKEMASKINEN?

Sms dit svar SØK JA eller SØK NEJ til 1445.

Nr. 19: Japansk hudpleje

Vind japansk hudpleje fra Sensai. Med dette sæt får du velvære, kvalitet, effektivitet samt en glattere og blødere hud med smuk udstråling. Sættet består af et serum samt creme og øjencreme. Produkterne indeholder verdens fineste silke og er med teknologi, der sørger for at bevare den bedste kollagenkvalitet samt fremme hudens egen dannelse af kollagen.

En læser kan vinde et sæt til en værdi af 3.935 kr. fra Sensai.

Spørgsmål: HVOR ER PRODUKTERNE FRA?

Sms dit svar SØK SENSAI eller SØK CLEAN til 1445.

Nr. 20: Smykkesæt 

Vind et smukt collier og ring i sølv med 14 karat guld og moldavit fra det danske smykkebrand Rabinovich, hvis passion det er at fange drømmene, gribe tankerne og skabe dem om til smukke og feminine design. Smykkerne er kendetegnet ved det oxiderede sølv, formerne og de overraskende sammensætninger af perler og ægte sten.

En læser kan vinde et sæt til en værdi af 4.990 kr. fra Rabinovich.

Spørgsmål: HVILKE STEN ER DER BRUGT?

Sms dit svar SØK MOLDAVIT eller SØK TURKIS til 1445.

Nr. 21: Barsæt

Barsættet af den danske designer Frederik Bagger er en eksklusiv samling af håndværk i høj kvalitet. Crispy-serien, som både består af glas og stål trækker paralleller fra 20’ernes art deco og er her kombineret med et statement piece fra serien af samme navn. Sættet består af shaker, strainer, mixing spoon og 2 stk. Gatsby champagnebowler fra Crispy Shine serien, 4 stk. Crispy Lowball Citrine i fræk gul farve, 1 stk. Crispy Mixer, 1 stk. Ashley Lid og det mundblæste statement piece Spinster.

En læser kan vinde et sæt til en værdi af 3.999,55 kr. fra Frederik Bagger.

Spørgsmål: HVAD HEDDER SERIEN?

Sms dit svar SØK CRISPY eller SØK DARK til 1445.

Nr. 22: Rygsæk

Copenhagen rygtasken er fra det danske taskebrand LeoTherese, som har gjort det til sit varemærke at kombinere komfort og design, så du kan føle dig fri og feminin. Tasken har et særligt rum til din iPad og plads til alt det andet, som du har brug for at tage med dig til både hverdag og fest. Lynlåse og beslag er nikkelfri. Du vælger selv, om du vil have den i sort skind med rødt for og broderi eller brun med kongeblåt for og broderi. Alle tasker er produceret under de strengeste internationale krav til miljø og bæredygtighed.

To læsere kan vinde en taske til en værdi af 2.050 kr. fra LeoTherese.

Spørgsmål: HVAD KAN DU VINDE?

Sms dit svar SØK TASKE eller SØK HUE til 1445.

Nr. 23: Smartphone

Der er intet klodset eller ”mormoragtigt” over den nye elegante Doro 8080. Den er en fryd for øjet og løfter senior-smartphonen til et nyt designmæssigt niveau. Den har en 5,7”-skærm og en eksklusiv aluminiumsramme, der gør telefonen let, men samtidig robust. Den er nem og brugervenlig. Derudover er der højere lyd, læsevenlig skærm og tekst, kamera, fingeraftrykslæser og en assistanceknap for ekstra sikkerhed samt hovedtelefonstik.

To læsere kan vinde en mobil til en værdi af 2.899 kr. fra Doro.

Spørsgmål: HVAD ER DER OGSÅ I MOBILEN?

Sms dit svar SØK KAMERA eller SØK DANKORT til 1445.

Nr. 24: Smykker fra PureLeaf

Smykkerne fra PureLeaf er fremstillet ud fra et koncept, der tager sigte på en bæredygtig udvikling og miljømæssig ansvarlighed. En smuk og detaljerig bregne fyldt med små, fine detaljer giver armbåndet et unikt look, som varierer fra blad til blad, og ørestikker lavet af blade fra planten Arruda. Bregnen og bladene er belagt med 18 karat guld.

To læsere kan vinde smykker til en værdi af 2.280 kr. fra PureLeaf.

Spørgsmål: HVAD ER DER BRUGT TIL SMYKKERNE?

Sms dit svar SØK BLADE eller SØK KLODSER til 1445.

OBS: Vi skal have din sms senest 31. december 2019.

Hver sms koster 10 kr.  + alm. sms-takst.*

*Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, tlf. 72 34 20 00 (support alle hverdage 9-15). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Du kan deltage, så mange gange du vil fra nu af og til og med 31. december 2019. For hver sms du sender, får du et lod til hovedpræmien. Du kan altså kun deltage i konkurrencen om hovedgevinsten ved at deltage i de øvrige 24 konkurrencer.

Læs mere om: