Konkurrencer

Mit SØNDAGs konkurrencer og fordele i september

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde lækre cremer og en støbejernspande samt downloade gratis madopskrifter.

Luksus til dig og din hud

Vind skønne produkter fra Gerard Cosmetic til den modne hud. Cremerne genskaber hydrering ved aldrende hud, giver ny energi til vævet og løfter konturen ved øjne, mund og ansigt. Reparerer og beskytter mod den skadelige effekt fra frie radikaler. 
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 31 51 58 52.  Se mere på www.mkcph.dk
Vi bortlodder to sæt bestående af Genactiv Eye Contour, Genactiv dagcreme og Genactiv natcreme, til en samlet værdi af 1.920 kr. pr. sæt.
 

Støbejernsnyheder 

Le Creuset forsøger altid at følge med tidens gastronomiske udfordringer og trends, samtidig med at de holder fast i deres ikoniske støbejerns-DNA. De videreudvikler og tilføjer hele tiden ny funktionalitet til deres velkendte produktportefølje. I denne sammenhæng lanceres nu to dybe støbejernspander, som giver mulighed for endnu mere alsidig madlavning, da de tåler alle varmekilde – inklusive ovn og induktion. 
Denne dybe version er særligt velegnet til stegning, braisering og bagning, hvor en høj kant er praktisk. Den matsorte emalje er specielt fremstillet til stegning ved høje temperaturer, og panden tåler alle varmekilder, inkl. ovn og grillristen på udegrillen.
Panderne fås i farverne cerise og mat sort. Mål: 26 cm.
Vi bortlodder to sæt bestående af en dyb stegepande m/støbejernshåndtag, en lille kande samt en lille krukke m/trælåg, alle tre dele i farven cerise. Hvert sæt har en værdi af 1.459 kr.
 

 

25 madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig efterårsmad.
Se også de over 3.000 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk 
Hent opskrifterne hér.
Læs mere om: