Konkurrencer

Mit SØNDAGs konkurrencer og fordele i juli

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde både halskæde og indre skønhed samt downloade madopskrifter.

Guldsmykke fra Aagaard 

Aagaard er dansk smykkedesign, når det er smukkest og mest elegant. Siden 1946 har det danske mærke Aagaard produceret øreringe, halskæder, armbånd og andre smykker. Aagaard har specialiseret sig i at lave smykker til de særlige dage. Enkle smykker, der fremhæver din elegance, men som samtidig er fulde af personlighed og små sirlige detaljer. 
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 36 302 306.
Vind Aagaard 14 karat guld vedhæng med forgyldt kæde. Vedhænget er dekoreret med en 0,015CTWPI diamant. Værdi 4.295 kr.
 

Giv din hud et skønhedsboost 

Vi drømmer alle om smuk hud med masser af glød og spændstighed. Lige nu kan du vinde produkter fra New Nordic, der vil pleje, forkæle og smidiggøre huden indefra. Nogle produkter får ekstra liv og kan gøre mere for dig og din hud, når du kombinerer dem med andre produkter.  
Alle produkterne tilfører din hud næringsstoffer og bidrager til at give huden masser af fugt, en sund glød og kan samtidig øge hudens elasticitet og spændstighed. Alt sammen noget, der får huden til at se yngre ud i længere tid.
Produkterne kan tages alene, men fungerer og supplere rigtig godt hinanden. Så bliver det ikke nemmere at booste din hud.
Vi bortlodder én pakke bestående af 2 x Beauty Oil, et halvt års forbrug af Skin Care Collagen Filler samt 30 dages kur af Hyaluron Shots, til en samlet værdi af 3.000 kr.
 

20 madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig sommermad.
Se også de over 2.400 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk
Hent opskrifterne hér.

 

Læs mere om: