Konkurrencer

Mit SØNDAGs konkurrencer og fordele i januar

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde både kaffemaskine samt hudpleje samt downloade madopskrifter.

Til dem, der elsker kaffe

DeLonghi præsenterer den nye kaffemaskine Clessidra: En maskine designet til dem, der elsker filterkaffe, men med en mulighed for også at brygge kaffe via et unikt automatisk ”pour over”-brygningssystem, der giver en mere intens og aromatisk kaffesmag. 
Clessidra har vundet designprisen RedDot Award 2018 og dens særlige kaffebrygningssystem er godkendt og kvalitetssikret af ECBC. Clessidra er en kombination af kvalitet og tradition, og designet har form som et let og elegant timeglas. 
Vi bortlodder tre stk., hver til en værdi af 1.299 kr.
 

Vind luksuriøshudpleje serie

Sensai Wrinkle Repair sætter gang i kollagen fornyelsen ved at reducere gammelt kollagen, skabe nyt og friskt kollagen samt beskytte eksisterende kollagen mod forringelse. Anti-age formuleringerne arbejder på at give synligt glattere og smukkere hud. I sættet får du både ansigtscreme og øjencreme. Begge med silkebløde konsistenser, der smelter ind i huden. Sensais Lotion II er en hudpleje primer, der fylder huden med fugt. Den forfrisker og anvendes før cremeplejen. Alle Sensais produkter indeholder den kostbare Koishimaru silke, der forbedrer hudens fugtniveau og giver silkeblød hud.
Vi bortlodder et sæt til en samlet værdi af 3.160 kr.
 

 

20 madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.
Hent opskrifterne hér. God fornøjelse.
Se også de over 2.400 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk

 

Læs mere om: