Konkurrencer

Mit SØNDAGs konkurrencer og fordele i februar

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde både køkkenmaskine og vitaminer samt downloade madopskrifter.

En populær skønhed

Den allerbedste køkkenmaskine er lige blevet endnu smukkere. Kenwood har lanceret en ”Special Edition” af den populære køkkenmaskine Chef Sense XL i tre nye strålende smukke farver. Chef Sense er i forvejen kendt for sin høje kvalitet, innovative teknologi og alsidighed med mange slags forskelligt tilbehør. Chef Sense er ikke længere kun ”klog”, men også smukkere og mere elegant. 
Vi bortlodder en Chef Sense Special Edition XL i blommefarvet til en værdi af 4.999 kr.
 

Drogens Vital Multivitamin med urter 50+

Kroppen ændrer sig med alderen, og det betyder også, at kroppens behov forandrer sig. Derfor fås Drogens Vital Multivitamin med urter selvfølgelig også i en 50+ variant, hvor sammensætningen er specielt udviklet til dig over 50 år. Den indeholder blandt andet 25 µg D-vitamin og 400 mg kalk samt 1,3 mg Thiamin (B1). Thiamin bidrager til en normal hjertefunktion. Drogens Vital Multivitamin med urter 50+ er en multivitamin sammensat af vitaminer, mineraler og urter, som giver dig et godt supplement til din daglige kost.
 
Vi bortlodder fem pakker bestående af
2 x Drogens Vital Multivitamin med urter 50+, 1 x Drogens Vital Baldrian, 1 x Drogens Vital Tranebær, 1 x Drogens Vital MagnesiumCitrat med B6-vitamin, hver til en værdi af 600 kr.

 

20 madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.
Se også de over 2.400 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk 
Hent opskriftern hér.
Læs mere om: