Konkurrencer

Mit SØNDAGs konkurrencer og fordele i februar

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde lækre skønhedsprodukter eller en taske samt downloade gratis opskrifter.

Vind Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty er et London-baseret skønhedsbrand med produkter, som giver både sund og smuk hud. Mærket tilbyder både prisvindende, plejende mineralmakeup samt eksklusiv hudpleje skabt af plantebaserede ingredienser, der har en opstrammende, nærende og restorativ effekt på din hud med masser af antioxidanter.
Vi bortlodder én samlet pakke med Phyto-active cleanser, Phyto-active Eye Cream, Phyto- active Light Moisture, Perfecting Powder, Powder Perfector Brush samt Eye Palette Mixed Metals.
Samlet værdi 3.095 kr.
 

Vind lækker taske

Tasken fra det danske firma Tim og Simonsen er af kalveskind og i en ny, lækker forårsfarve, der hedder Grey-Blue. Der er masser af ekstra rum og lommer, så du nemt kan medbringe både iPad, pung, mobil og makeup.
Tim og Simonsen er ejet og drevet af Annette Timmermann og Annette Simonsen, der elsker accessories, lige fra tasker til smykker, tørklæder og fodtøj i lækre designs og god kvalitet. 
Vi bortlodder 2 stk. hver til en værdi af 1.499 kr.
 

20 madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.
Se også de over 3.000 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk
Hent opskrifterne gratis hér.
 
Læs mere om: