Kendte kvinder

Line og veninden

Da Line Baun Danielsen var vært for populære tv-programmer som ”Sporløs” og ”Roomservice”, kom hun til at arbejde sammen med makeupartisten og frisøren Pari Khadem. Og de har været veninder siden.

Når den tidligere tv-vært Line Baun Danielsen, 48, fortæller i SØNDAG om at blive fyret fra tv og finde sine egne ben igen som selvstændig medierådgiver, og hun lader sig smukt afbillede bl.a. ude i sneen, har det ikke været overladt til hvem som helst at lægge hendes makeup forinden.

Line Baun Danielsen har nemlig et trofast venskab med stylisten Pari Khadem, der har egen frisør- og skønhedssalon på Christiansborg og er mange Christiansborg-politikeres faste stylist. Og Line Baun foretrækker altså også Pari.

Grin og gråd

Tv-værten og stylisten lærte hinanden at kende, da Line var vært på programmer som "Roomservice" og "Sporløs", hvor Pari blev tilknyttet som makeupartist. Og de har holdt kontakten ved lige siden. Når de to mødes, mærker man med det samme, hvor godt de kan lide hinanden, og at de kender hinanden ud og ind. Line, der ellers gerne vil have kontrol med tingene, sætter sig trygt i stolen og overlader den del af føringen til Pari.

Og så griner de meget sammen. Det har de altid gjort, siger de.

- Men vi har godt nok også grædt mange tårer sammen i bilen på vej hjem til København fra Odense, når vi havde optaget "Sporløs", fortæller de.

Se Lines flotte gallakjoler i galleriet nedenfor (artiklen fortsætter under galleriet)

GALLERI: Line Baun i galla

Line og Pari

Line som selvstændig og Pari på egen hånd

  • Line Baun Danielsen begyndte som tv-vært på TV2 Sporten i 1988. Siden skiftede hun til TV2 Nyhederne.

  • Hun har været vært på programserier som "Linen ud", "Mors hammer" og "Roomservice" på TV2 og blev derefter vært for "Sporløs" på DR1.

  • Efter en periode på TV3 vendte hun i 2006 tilbage til TV2 og blev vært i "Go' morgen Danmark".

  • I 2009 blev hun selvstændig og startede LBD Kommunikation fra hjemmet i Gentofte. I dag har hun også eget kontor under samme tag som de to tidligere tv-værter Jens Gaardbo og Søren Kaster på Bygmestervej i Københavns nordvestkvarter.

  • Pari Khadem er født i Iran, men flygtede og kom til Danmark for 25 år siden.

  • Egentlig skulle hun vist have været til USA, men under et besøg i Sverige kom hun til Danmark og blev her.

  • Hun har haft frisør- og skønhedssalon på Christiansborg i 12 år.

  • "Paris Hair & Beauty" ligger i værelse M-007 på Christiansborg.

Pelsen
Da Line får stillet det lille jule-nytårs-spørgsmål: "Din dårligste investering i år?", sidder hun lidt og tænker sig om. Så er det, Pari bryder ind og siger: "Der var da den dér pels, du købte…"

Line ler og siger: "Den købte jeg ikke i år. Og i øvrigt har jeg solgt den igen!" "Ja, ja", replicerer Pari uanfægtet, "men fik du så de penge hjem, som du havde givet for den?"

Og nej, det gjorde Line så ikke, må hun medgive. Hvorefter Pari konkluderer: "Så var det da også en dårlig investering med den pels!"

Læs mere om: