Annonce
Senseo
Events

Mød Senseo til Forkæl dig selv: Kaffe til enhver lejlighed

Til SØNDAG Forkæl dig selv kan du møde Senseo, som står bag den nye kaffe maskine, Senseo Switch 3in1, som kan lave lige præcis den mængde kaffe, du har brug for. Maskinen kan nemlig både lave enkelte kopper i forskellige størrelser og en hel kande.

Senseo Switch 3in1 er en ny og smart kaffemaskine, der tilbyder 3 funktioner i én og samme maskine: Den kan nemlig lave lige præcis den mængde kaffe, du har lyst til – om det er en kop, et krus eller en hel kande, du vil have.

Den nye kaffemaskine er lavet i samarbejde med Philips. Det smarte ved denne maskine er, at du med de tre muligheder kan undgå spild og lave lige den kaffe, du har lyst til.  Du kan stadig bruge din favoritfilterkaffe, hvis du vil lave en hel kande, og har du lyst til en enkelt kop, tager du blot en Senseo-kaffepude alt efter, hvilken størrelse og styrke du vil have.

Du kan vælge mellem tre sorte smagsvarianter nemlig Classic, Strong og Extra strong, som både fås til kop- og krusstørrelse. Derudover, kan du også få Senseo mælkevarianter  - blandt andet café latte, cappuccino og choco break. Så glæd dig til Forkæl dig selv 2019, hvor du får mulighed for at smage de forskellige kaffevarianterog høre meget mere om Senseo Switch 3in1.

Du får:

  • Kaffe igennem hele dagen fra Senseo.
  • En kode, så du kan få 30% på Senseo-kaffemaskiner på philips.dk/shop i perioden 3. marts- 3. april 2019.

Læs mere om SØNDAG Forkæl dig selv, og køb billet her 

Læs mere om: