Annonce
Novasel eye q
Events

Mød Novasel, der står bag eye q, til Forkæl dig selv: Det gode fedt

Ikke alle når at få den mængde af sundt fedt, vi har brug for, og vi kan derfor have brug for lidt ekstra hjælp. Fiskeolien eye q fra Novasel kan være et supplement til netop dette. Mød Novasel til SØNDAG Forkæl dig selv.

Fedt er en forudsætning for, at vi mennesker kan holde os i live. Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser 350 gram fisk om ugen, hvoraf 200 gram gerne må være fed fisk som f.eks. laks, ørred, makrel og sild. Og selv om alle former for fisk tæller i regnskabet, er det vigtigt at variere mellem mager og fed fisk, da der er stor forskel på indholdet af fedtsyrer i fisken; er det mættede fedtsyrer, enkeltumættede eller flerumættede?

Ikke alle når at få den mængde af sundt fedt, vi har brug for, og vi kan derfor have brug for lidt ekstra hjælp. Fiskeolien eye q kan være et supplement til netop dette og kan hjælpe med at opretholde fedtsyrebalancen i kroppen. Til Forkæl dig selv kan du møde Novasel, der står bag bl.a. eye q fiskeolie, og høre meget mere om vigtigheden af de rette fedtsyrer og deres betydning.

 

Vidste du...

...at alder, stress, alkohol, rygning, kost og manglende motion påvirker, hvor meget vi får ud af maden, og hvordan vi omdanner madens fedtsyrer bedst muligt?

Mød Novasel, der står bag fiskeolien eye q, til SØNDAG Forkæl dig selv:

Det får du:

• En spændende workshop med nyttig viden om indre velvære

• Smagsprøver på eye q og andre Novasel-produkter

• Produktvejledning på standen

• 20 % på alle Novasel-produkter

Læs mere om SØNDAG Forkæl dig selv, og køb billettter her 

 

Læs mere om: