Annonce
Senseo
Events

1 maskine – 3 muligheder

Vidste du, at Senseo er det største ’single-serve’ (enkel servering, red.) kaffemaskine-system i Europa? Og nu har de som noget helt nyt lanceret en kaffemaskine, der kan lave lige præcis den mængde kaffe, du har lyst til – uanset om det er en kop, et krus eller en hel kande.

Den nye kaffemaskine hedder Senseo Switch 3in1 og er lavet i samarbejde med Philips. Det smarte ved denne maskine er, at du med de tre muligheder kan undgå spild og lave lige den kaffe, du har lyst til.

Du kan stadig bruge din favoritfilterkaffe, hvis du vil lave en hel kande, og har du lyst til en enkelt kop, tager du blot en Senseo-kaffepude, alt efter hvilken størrelse du vil lave. En kop giver 120 ml kaffe, et krus 200 ml, og med en kande får du 7 kopper.

3 Skønne varianter

Du kan vælge mellem tre sorte varianter, nemlig Classic, Strong og Extra strong. Classic er en aromatisk, velbalanceret kaffe fremstillet af malede mellemristede Arabica -bønner, hvor Strong er lavet af mørkristede Arabica- og Robusta-bønner og giver en intens og stærk smag. Vælger du Extra Strong, får du en stærk blanding af mørkristede Arabica-bønner med en dyb afrundet og lang eftersmag. Der er også en decaf variant og forskellige Senseo mælkevarianter.

Du kan læse meget mere om Senseo Switch 3in1 på www.senseo.dk

Mød Senseo til SØNDAG Ballroom Fitness

På Senseo-standen til Ballroom Fitness kan du høre meget mere om den nye maskine Senseo Switch 3in1 og smage noget lækkert Senseo kaffe. Læs mere om Ballroom Fitness her

 

Læs mere om: