Bolig

Borddækning og bordpynt i nordisk stil

Borddækning og bordpynt af den smukke slags er i virkeligheden nemt at gå til. Så kig med her, hvis du vil nyde en afslappet aften med vennerne ved et fint dækket bord i nordisk stil.

Borddækning og bordpynt i en naturlig, nordisk stil giver en hyggelig og afslappet stemning. Pynten kan bestå af så enkle ting som siv og hvide haveblomster sat i kander eller flasker. Eller du kan lægge kviste med små bær eller blomster direkte på bordet. Servietringe kan få din borddækning til at se lidt ekstra festlig ud, og de forhindrer samtidig servietterne i at flyve væk i sommerbrisen, hvis I sidder udenfor.

Brug, hvad du har til din borddækning

Dæk op med en lys dug, gerne af hør. Er dugen for kort, så pyt med det. Det kan give en skøn afslappet stemning, at man kan se lidt af bordet under. Brug hvad du har af hvidt porcelæn. Så kan du sætte ekstra skåle og fade med fine blå mønstre til for at bryde det naturlige look. Eller du kan vælge tilbehør i rustikt stentøj for at understrege stilen. Husk levende lys – så er du klar til en hyggelig aften.

Få også idéer til borddækning til teselskabet

Klik igennem galleriet herunder for at hente inspiration til smukke borde i nordisk stil.

Borddækning og bordpynt i nordisk stil

 

Læs mere om: