Alt om Søndag

Ugens SØNDAG: Mød tv-vært, smykkedesigner og klinikejer Cecilie Hother

I denne uges SØNDAG fortæller Cecilie Hother om at møde kærligheden på cykel, vente en mirakelbaby og om at designe smykket til SØNDAGs heltindepris.

Barn af Blæsten

Det blæser i den grad om ørerne på tv-vært Cecilie Hother lige nu. Hun er både vært på et nyt haveprogram og er sprunget ud som smykkedesigner og klinikejer. Og så er hun gravid og kvinden bag det smykke, som modtageren af SØNDAGs heltindepris 2016 vil modtage.

Kan du stille op for dine gamle forældre?

Det kan være svært at skulle tage sig af sine gamle forældre, hvis man aldrig har følt, at de har været der for en i barndommen. I denne uges SØNDAG kan du mdøe to kvinder, der valgte at stille op til trods for en vanskelig barndom og et voksenliv fyldt med konflikter.

Pragtfuld påskebrunch

Til en brunch kan du servere stort set, hvad du har lyst til, men med laks, nybagt brød, pandekager og salat går du ikke galt i byen.

SØNDAG nr. 12 er på gaden mandag d. 21. marts 2016.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud

Kære læser

Forleden dag var der en læser, der ringede til mig. Hun ville gerne gøre mig opmærksom på en fejl, vi havde lavet i en artikel. Lad det være sagt med det samme, jeg synes, at det er noget rigtig øv med fejl, og vi prøver at gøre, hvad vi kan for at undgå dem. På den anden side, så er det jo også sådan, at hvor der er mennesker, så sker der fejl. Ja, jeg plejer at sige, at kun den, der laver absolut ingenting, ikke laver fejl. Nå, for at vende tilbage til den telefonsamtale, som endte med at vare næsten en halv time, så undskyldte jeg selvfølgelig og lovede at prøve at finde ud af, hvad der var gået galt. Men vi kom også til at snakke om andre ting – lidt om hendes liv og lidt om mit og lidt om hendes yndlingsklummeskribent og jeg anbefalede en bog af netop denne skribent – kort sagt endte det med at være en rigtig hyggelig samtale. Det er ikke så tit, jeg har lejlighed til at tale så længe med en af jer læsere, derfor prøver jeg også at få snakket med så mange som muligt, når vi holder vores Forkæl dig selv-arrangementer og lignende, for det er rigtig dejligt at SØNDAG har så mange læsere (og brugere af vores digitale platforme ikke at forglemme) der gerne vil fortælle os, hvad de mener om os, også når det er for at påpege en fejl.

Stinne Bjerre, chefredaktør

Har du nomineret en kvinde til SØNDAGs heltindepris 2016? Du kan nominere her.

 


Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
Læs mere om: