Alt om Søndag

Ugens SØNDAG - Mød Therese Glahn og få sommerens store kryds og krimi

I denne uges SØNDAG kan du møde Theresa Glahn, få 131 siders inspirerende sommerideer og 32 ekstra sider med sommerkryds og krimi.

Therese Glahn- "Jeg er ikke spor flagrende"

Danser og skuespiller Theresa Glahn ved godt, at mange ser hende som en pusseløjerlig type med tylskørter og blomster i håret. I virkeligheden er hun lige ud ad landevejen, erklærer hun og insisterer på, at det er o.k. at være, som man er og sige, hvad man mener- uden af den grund at blive sat i bås. 

131 skønne sommerideer

Du danske sommer - vi elsker dig! Kom med på udflugt i haven, på terrassen, altanen og på badehotellet. Vi har dækket op til skønne timer i det fri - læs med og få masser af idéer til de dejlige lyse sommerdage. 

Tid til is

Is får vi aldrig for mange eller for meget af- her får du nye udgaver af ispind, regnbueis og bananasplit og så lige to fantastiske islagkager. 

 

SØNDAG nr. 25 er på gaden mandag d. 20. juni 2016.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud

I skrivende stund har vejret allerede vist sig fra sin allermest sommerlige side med lune – ja, man kan vel godt endda kalde det ret varme – temperaturer og masser af sol. Dejligt. Og jeg tænker, at det vil være skønt, hvis det også er den slags vejr, jeg kan forvente i min sommerferie. For den, altså ferien, skal jeg naturligvis tilbringe i sommerhuset på Sydsjælland. Og jeg ved, at når jeg går rundt dernede, så går jeg tit og overvejer, om det ikke ville være fantastisk at bo der hele året. Det er selvfølgelig ikke muligt af mange forskellige grunde, så det forbliver en tanke. Og mon ikke mange kender den overvejelse, at man er et sted på ferie, og der er smukt og skønt, og man nyder livet og tænker, bare jeg kunne blive… I denne uge handler vores tema netop om det. Vi har talt med fire kvinder, der – som vi har kaldt temaet – bor i sommerlandet, og som altså bliver, når vi andre er taget hjem. Mød dem på siderne 16-20. Og så er det jo vores store sommernummer, vi har sendt på gaden i denne uge. Derfor har vi naturligvis fyldt siderne med sommerligt stof. Så du kan se frem til otte ekstra sider med inspirerende sommeridéer, til opskrifter på lækker hjemmelavet is og til gode bud på kjoler til sommerens fester. Og det er også denne uge, der er den første af seks uger, hvor du kan glæde dig til vores sommertillæg, Kryds & Krimi, som giver dig ekstra underholdning til en forhåbentlig dejlig lang sommer.

God fornøjelse

Stinne Bjerre, chefredaktør

Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad

 

 

 

Læs mere om: