Alt om Søndag

Ugens SØNDAG: Mød Tammi Øst- Når en jeg-kan-alt-kvinde overgiver sig

Med denne uges SØNDAG fortæller Tammi Øst om at blive ramt af stress og om lykken ved at flytte i husbåd.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse SØNDAG på din iPad? Klik her, for at hente den digitale udgave af SØNDAG >>

Tammi Øst: Jeg har aldrig brudt mig om at vise svaghed

Sidste år flyttede Tammi Øst fra et hus på 120 kvadratmeter til en husbåd med halvt så meget plads. Det var en gammel drøm om at bo ved vandet, der gik i opfyldelse, men pludselig begyndte hendes krop at tale med store bogstaver. 

TEMA: Derfor elsker vi lopper

Mød tre kvinder, der brænder for ”lopper”, og få deres tips og gode råd til, hvordan du kan få flere af slagsen ind i dit hjem.

Forårsgæster

Så byd på en flot, farverig menu, der dufter af forår og overskud og som ikke tager hele dagen at tilberede. 
 
SØNDAG nr.19 er på gaden mandag d.9 maj 2016
 

Kære læser
 
Hjemme i min køkkenskuffe ligger 12 fine knive med benskæfter. Dem har jeg købt på et loppemarked i Vig i Odsherred for efterhånden mange år siden. Jeg glæder mig dagligt over knivene, som jeg opfatter som et af mine bedste loppemarkedskøb nogensinde. Jeg har også en lille original Kähler-vase, som er købt længe inden, Kähler fik sit store comeback for et par år siden – ligeledes et loppemarkedsfund, jeg er superglad for. Til gengæld har jeg også her for nylig, i forbindelse med at vi flyttede, smidt adskillige ting ud, som jeg er faldet for, lige da jeg stod på markedet, men som jeg har måttet sande ikke helt holdt vidunderlighedsværdien, da jeg kom hjem. I det hele taget er det – oplever jeg i hvert fald – meget nemt at blive fristet, når man står på et loppemarked. Jeg tror, det handler om, at man dels bliver grebet af priser, der (ofte) ligger en del under det normale, dels at man pludselig kan se skønheden i ting, man måske ellers ikke ville skele til. Og endelig er chancen for at gøre det virkelig store kup jo til stede (omend det ikke sker så tit). Men uanset hvad, så holder jeg meget af loppemarkeder – især dem om sommeren i det fri. Jeg synes, det er superhyggeligt at slentre rundt i solskinnet og kigge på de mange sjove ting, der falbydes og ja, indimellem så køber jeg altså også noget. I denne 
uge kan du få tre garvede loppemarkeds-damers gode råd til det med ”lopper”. 
Kig med i temaet på siderne 16-20.
 
God læselyst
Stinne Bjerre
 

 

Læs mere om: