Alt om Søndag

Ugens SØNDAG: Mød Lisbeth Østergaard og få Danmarks største PLUS-SIZE magasin

I denne uge af SØNDAG kan du møde Lisbeth Østergaard, der fortæller om kærligheden og fremtiden. Du får også Danmarks største PLUS-SIZE magasin "Kvinder med kurver"

Mød Lisbet Østergaard: "Jeg vil også ha' lov til bare at være Lisbeth"

Lisbeth Østergaard er blevet mor. Meget snart bliver hun også hustru og husejer. Og så har hun skiftet hjemmebanen på Go´morgen Danmark ud med en værtsrolle på et nyt program på TV3. Her fortæller hun om kærligheden, fremtiden og alt det, hun i hvert fald ikke vil bruge energi på at bekymre sig om. 

Danmarks største PLUS-SIZE-magasin "Kvinder med kurver"

"Kvinder med kurver" er spækket med lækker mode, skønhed og inspiration til dig, som er i en stor størrelse. Nyd f.eks. de smukke billeder af krimiforfatteren Julie Hastrup og læs om hendes kamp med at acceptere de ekstra kilo, der har sneget sig på i årenes løb. Find din nye velsiddende badedragt, få ideer til en behagelig bohemestil og bliv smittet af plus size divaernes danseglæde. Det og meget mere er samlet i et magasin, som hylder kurverne, livsglæden og dig – præcis som du er.

Ud i det grønne

Kald det sammenskudsgilde eller fællesspisning- eller lige hvad du synes. Invitér og uddeligér evt. opgaverne, så bliver det både lidt mere overskueligt og billigere. Med ugens SØNDAG får du 6 retter til en picnis til 6. Velbekomme!

Læs SØNDAG på iPad

Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om: