SØNDAG nr. 17/2016
Alt om Søndag

Ugens SØNDAG: Mød Linse Kessler - 50 år og med hår på brystet

I denne uges SØNDAG fortæller Linse Kessler om at værne om sin familie, at gøre tingene på sin egen måde og at være en flot makrel på 50 år.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse SØNDAG på din iPad? Klik her, for at hente den digitale udgave af SØNDAG >>

50-årig med hår på brystet

At Linse Kessler har 2.000 ml saltvandsimplantat i hvert bryst gør, at nogle mennesker ser hende som overfladisk og dum. Dem om det. For de mange fans af »Familien på Bryggen« er hun først og fremmest en ærlig og kærlig dyreven, der passer på sine nærmeste. Og så gør hun, som hun vil.

De rakte ud efter drømmen

Måske er du der lige om lidt. Måske kan du huske fornemmelsen, da døren til teenageværelset blev smækket i og efterlod dig med en følelse af nyvunden frihed. I denne uge kan du møde Mette, Pia og Nina, der straks greb muligheden for at opdage gemte og nye drømme for livet.

119 dejlige forårsidéer

Der er forår i luften, fuglene synger og de små blomsterknopper står på spring. Men hvad med boligen? Når forårssolen skinner ind igennem vinduerne, røber den, at boligen trænger til en lille forårsrengøring. I ugens SØNDAG tager vi forskud på foråret; vi er rykket udendørs og giver bud på de første forårsfornemmelser, du kan tage med dig – inde såvel som ude.

Se hvordan SØNDAGs forårssider blev til her:

SØNDAG nr. 17 er på gaden mandag d. 25. april 2016.

Kære læser

Har du set fjernsynsprogrammet »Familien på Bryggen«? Jeg selv har set det nogle gange, og jeg er faktisk ret vild med det. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, for ret beset handler det bare om en (o.k., ikke helt almindelig, men alligevel …) familie og det, de får deres dage til at gå med. Men ved nærmere eftertanke er det nok den ligefremhed, naturlighed og ærlighed, der kendetegner familien, som gør serien værd at se. Der er noget meget fascinerende ved mennesker, som ikke forstiller sig – heller ikke, selv om de er på fjernsyn og ved, at der sidder rigtig mange mennesker og kigger på dem. Jeg selv er helt sikker på, at hvis jeg var med i en tv-serie – og det sker heldigvis aldrig – så ville jeg gøre alt for kun at vise mine pæneste sider frem. Hovedpersonen i »Familien på Bryggen« er selvfølgelig Linse Kessler, og sidste sommer læste jeg hendes selvbiografi »Linse – jeg gør, hvad jeg vil«. Og, igen, det, der slog mig, var ikke så meget de spektakulære ting, hun har oplevet (for jo, det har hun også), nej, det var, at hun også her er meget nede på jorden, meget ærlig, meget eftertænksom og reflekterende. Kort sagt; hun fremstod som et mennesker, jeg rigtig godt kunne lide. I denne uge er det her i SØNDAG, vi kan møde Linse, og jeg vil bare sige, at hvis ikke du kender hende fra tv eller hendes bøger, så glæd dig til at stifte bekendtskab med en interessant kvinde med en masse på hjertet. Og hvis du er en af hendes faste seere, så får du her endnu en gang understreget, hvor sød og sjov hun er.

God fornøjelse


Stinne Bjerre, chefredaktør

Læs SØNDAG på iPad

 

Læs mere om: