SØNDAG nr. 20/2016
Alt om Søndag

Ugens SØNDAG: Mød Helle Fagralid der står foran en livsomvæltning

I denne uges SØNDAG kan du møde skuespilleren Helle Fagralid, og få en stor guide til de bedste loppemarkeder.

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se vores abonnementstilbud >>

Vil du læse SØNDAG på din iPad? Klik her, for at hente den digitale udgave af SØNDAG >>

Helle Fagralid: Tiden med familien kommer ikke igen
Trods en stor arbejdsglæde inden for skuespil, piner det skuespillerinde Helle Fagralid, når karrieren kræver, at hun vælger familien fra. Nu står hun over for en livsomvæltning, der giver hende mere frihed.

TILLÆG: Stor guide over de bedste loppemarkeder
Her får du et overblik over alle de bedste loppemarkeder i hele landet - og Sydsverige- lige til at tage med i tasken.

Vild med lagkager
Er du vild med lagkager og smagfulde cremer i selskab med frisk frugt og chokolade, kan du godt glæde dig til denne ugens SØNDAG.

SØNDAG nr. 20 er på gaden lørdag d.14 maj 2016

Kære læser

Mine forældre blev skilt, da jeg var 8 år. Det var i slutningen af 60’erne og, som jeg husker det, var skilsmisser ikke helt så almindelige, som de er i dag. Der var kun en enkelt eller to i min skoleklasse, hvis forældre også var gået fra hinanden. Det er nu ikke fordi, jeg blev drillet eller noget, men selvfølgelig var skilsmissen hård for min bror og mig – og selvfølgelig også for mine forældre. I denne uges tema fortæller tre kvinder, der er skilsmissebørn, hvordan begivenheden har haft betydning for dem i deres voksenliv, og jeg kom til at tænke på, hvilken betydning mine forældres skilsmisse egentlig har haft for mig. Det er ellers ikke noget, jeg sådan har gået og tænkt over, men det ville vel også være forkert at sige, at det slet ingen betydning har haft. På den anden side føler jeg ikke, at jeg kan sige, at jeg har nogle bestemte reaktionsmønstre, eller at jeg gør nogle bestemte ting på en måde, som kan spores tilbage til skilsmissen. Men det skyldes måske bare, at jeg enten har fortrængt en hel masse, eller at jeg har masser af teflon på krop og sjæl. Jeg tror, det var tydeligere, da jeg var yngre, hvor jeg godt kan huske følelsen af frygt for at blive forladt – ligesom Eva i temaet fortæller om. Men læs selv med, det er et interessant tema, hvad enten man selv er skilsmissebarn eller ej.

God fornøjelse med ugens SØNDAG.

God læselyst

Stinne Bjerre
Læs SØNDAG på iPad

 

Læs mere om: