SØNDAG nr. 13/2016
Alt om Søndag

Ugens SØNDAG: Kan vi holde os unge med hjernegymnastik?

I denne uges SØNDAG kan du møde tre kvinder, der træner »de små grå« med fransk, krydsord og bridge.

Jeg skal passe på ikke at skubbe  folk fra mig

Da hun var 12 år, og hendes mor og stedfar blev skilt, lærte Cecilie Beck, at mennesket grundlæggende er alene. Efterhånden erfarede hun, at hun godt kan stå selv, men ikke altid behøver at gøre det.

Brug din hjerne – det holder dig ung

Du tænker sikkert allerede over, hvordan du holder din krop sund, men du kan også gøre meget for at holde hjernen godt i gang mange år frem i tiden. I ugens SØNDAG kan du møde Susanne, Britt og Elsebeth, der træner de små grå på forskellig vis, og få ekspertens input til, hvad du også kan gøre.

Frivilligt arbejde - ja, tak!

Tendensen er tydelig: Flere og flere danskere kaster sig over frivilligt arbejde. Og det er godt nyt, forklarer en forsker. For i fremtiden får vi brug for så mange hjælpende hænder som muligt. I ugens blad kan du møde en række kvinder, der alleree står allerede klar!

SØNDAG nr. 13 er på gaden lørdag d. 26. marts 2016.

Har du nomineret en kvinde til årets Heltinde Pris?

Vil du have abonnement på SØNDAG? Klik her for at se de aktuelle abonnementstilbud

Kære læser

Cirka hver fjerde uge er der en læser, som får et nyt look her i SØNDAG. Det betyder, at hun får en dag sammen med stylist, frisør, makeupartist og journalist og fotograf, hvor hun får idéer til ny frisure, nyt tøj, en ny måde at lægge makeup på og så videre. Det er en dag, vi gerne vil gøre så hyggelig som muligt, vi prøver at få det til at blive en forkælelsesdag, og vi får da også meget, meget positive reaktioner fra de kvinder, som er med. Nu er det jo ikke sådan, at det at skifte stil – eller blot at finde ny inspiration til, hvordan man kan se ud – er svaret på alting. Men mon ikke de fleste af os ved, at det faktisk kan være en positiv vitaminindsprøjtning at blive kigget på, og en siger; det ville altså virkelig klæde dig, hvis du… Og man kigger sig i spejlet og opdager, at hov, ja, det er da rigtigt. Jeg tror, alle – ikke bare kvinder, men også mænd – gerne vil tage sig bedst muligt ud. Og jo, der er nogle af os, som har en stil, de sværger til, og som de ikke kunne drømme om at ændre. Men så er der altså også os andre, der synes, det er sjovt at prøve noget nyt. I denne uge får Berit et nyt look – se, hvordan det blev på siderne 116-119.

God fornøjelse med ugens blad

Stinne Bjerre, chefredaktør

Har du nomineret en kvinde til SØNDAGs heltindepris 2016? Du kan nominere her.

Sådan får du SØNDAG på din iPad eller mobiltelefon

Huden bliver ekstra belastet om vinteren, og derfor er det oplagt at forkæle huden lidt ekstra. En righoldig øjencreme til daglig eller fugtende maske et par gange om ugen kan gøre forskellen mellem mat og strålende hud. Chanel Hydramax + Active Moisture Mask, 75 ml, 355 kr. Tlf. 4499 9099.

 
1: Gå til AppStore på din iPad
2: Find søgefeltet oppe i højre hjørne og skriv Søndag
3: Tryk på søgeknappen på dit tastatur
4: Installér dit ugeblad
Læs mere om: